Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell egy önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy önbizalom hiányos lányt elcsábítani?

Figyelt kérdés
Hogy kell vele bánni hogy megszeressen? Mit tegyek hogy azt érezze hogy kell nekem?

2012. máj. 22. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
törödj vele, beszélj neki pozítiv dolgokrol, legyél humoros , onts lelket bele és figyelj oda rá
2012. máj. 22. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy ,,elcsábítani"? Ha semmi komolyat, akkor legyen benned annyi jóérzés, hogy békén hagyod szerencsétlent, mert bizonyára nincs rá szüksége, hogy újra belerúgjanak.

Ha meg komolyan érdekel, és őszinte vagy akkor azt ő is érezni fogja.

2012. máj. 22. 18:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Én nem az a fajta vagyok aki egy menetre akar egy lányt és amit kimondok azt úgy is gondolom nem hazudozok mint sokan mások lehet hogy ezért nem döglenek utánam a nők de ez engem nem érdekel mert azt akarom hogy engem szeressenek nem azt a hazug képet amit mutatok.
2012. máj. 22. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
bókolj sokat! mondd neki, hogy nagyon szép, stb!;)
2012. máj. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!