Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg azért engedik előre a nőket, hogy a feneküket nézhessék?
Figyelt kérdés
Pl. ajtónál :) ?? Régen ez még udvariasság kérdése volt. Most??
19/L
2012. máj. 21. 20:14
31/34 anonim válasza:
Igen, azért engedik előre a nőket. Nyilván van, aki nem és ő az időkebbeket is előreengedi.
32/34 anonim válasza:
Nekem ez eszembe sem jutott. És ha azért? Biztos jó a seggem.
33/34 anonim válasza:
udvarias vagyok, mert előre engedem, tényleg megnézem, most miért ne :D
ma ez még mindig udvariasság kérdés egy pici bunkósággal megspékelve
34/34 anonim válasza:
Szerintem 95% nem nézi mármint én például általában lehajtom a fejem vagy elnézek , hogy megköszönni se legyen módjunk mert én alapvetően ilyen pesszimista féle vagyok meg szkepticista empirista de megvan a racionalista szál is , tehát ha megköszönnék nekem az nem töltene el jó érzéssel. Általában leginkább iskolában fordul elő ez vagy busznál amikor tudom hogy iggen jó kaliber de iskolába jár úgyis lesz még módom meg mások után hacsak nem mind fiú elég necces utánanézni meg akár ő is észreveheti akkor meg muszáj utána mondani vmi dicsérőt , de ha busz vagy utcán van akkor kit érdekel és tényleg jó miért ne , de messze nem ez a fő indíttatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!