Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg azért engedik előre a nőket, hogy a feneküket nézhessék?
Figyelt kérdés
Pl. ajtónál :) ?? Régen ez még udvariasság kérdése volt. Most??
19/L
2012. máj. 21. 20:14
21/34 anonim válasza:
Ez csak akkor lenne így, ha minden nőnek jó segge volna. A férfiak általában nem kivételeznek ilyen esetekben, szóval előre engedik a jó nőket és a nem jókat is, sőt még az időseket is.
22/34 anonim válasza:
Én azért hogy ők ne tudják nézni az enyémet:D
21/F
24/34 anonim válasza:
:D Azért hát:) Sőt a párom azt mondta (szoktunk biciklizni) hogy ilyenkor is célszerű ha a csaj megy elől bringával,mert azonkívül,hogy egész úton tudja bámulni a fenekem még feltűnés nélkül utána tud fordulni más csajoknak is:D Persze ez hülyeség,mert például szórakozóhelyre pasi megy elől,mert ugye ha benn balhé van ő kapja az első pofont:)
25/34 anonim válasza:
hehe, igen, erről az jut eszembe, mikor azt mondja néhány nő, hogy azért adják át a férfiak a helyet a buszon, hogy utána, fentről, állva, beleshessenek a dekoltázsba... ezek szerint ennyire sok férfi szeret kukkolni öregasszonyok dekoltázsába?
26/34 A kérdező kommentje:
22. válaszoló, nagyon poénos...:D:D:D:D
2012. máj. 21. 20:46
27/34 anonim válasza:
én minden nőt előre engedek kortól és kinézettől függően... na jó, ha szép a nő azért megnézem, de az vesse az első követ rám,aki nem :D
28/34 anonim válasza:
Az öreg néniket is azért engedem előre biztos, hogy a hátsójukat nézzem mi? :D Tartsatok maradinak, de énbelém még azt nevelték, hogy egy nőt illik előreengedni vagy kinyitni neki az ajtót.
29/34 anonim válasza:
Én azért engedem őket előre :)
30/34 anonim válasza:
22-es vagyok.
Köszi szépen, szeretek az lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!