Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni 15-20 éves melegekkel?
Felvonulas,de vigyázz mert ott lesznek a jobboldal szabadnaposai és lehet én is ráérek szal(mint jobboldali, (nem jobbikos))....
Ne vonulj fel mert az rosz példát mutat a következő generációnak , de utána egy bárban ?!
Itt is van:
Mondtam h a bunkók kerüljék a válaszadást...
Aki Gondolja írjon privit:)
meleg bárok, bulik, szórakozóhelyek, jobbára csak Budapesten van erre lehetőség
ha vidéki vagy, akkor marad a hirdetés, meleg szexoldalak, ilyesmi
vidéken kevés a meleg, aki nyíltan felvállalja, Pesten sokkal könnyebb
leginkább net: gayromeo, gaypoint, gayrandi amik a legismertebbek, én is így ismertem meg a párom, már majd' 2 éve együtt vagyunk :)
melegbár: pesten az alterego legnépszerűbb, bár elsőre elég nagy kultúrsokként érhet :)
egyéb szórakozóhely: én már morrisonsban is szedtem össze srácot...
utcán: ha megnéz pl. egy srác és nem véletlenül történt, valószínű meleg és tetszel neki, úh nyugodtan leszólíthatod, ne félj, velem is megesett már
iskola/melóhely: attól függ milyen az adott közösség, de én úgy vagyok, hogy nem lövök házi nyúlra, azzal csak baj van, bármennyire vonzó is
nyilván vannak még egyéb lehetőségek is, legyél kreatív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!