Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nemzeti értelmű férfiakkal ismerkedni (komoly szándékkal)?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 11:16
1/11 A kérdező kommentje:
Elírtam! Nemzeti érZelműt szerettem volna, bocsánat!
2012. máj. 20. 11:16
2/11 anonim válasza:
Gárdatalálkozón?:D MTV székház ostromnál?
3/11 anonim válasza:
fsz kocsma zugló vasútállomás... de sajnos olyanok is járnak oda akinek csak öltözék a magyarság...
4/11 A kérdező kommentje:
Kocsmába én nem járok... :)
2012. máj. 20. 11:33
5/11 anonim válasza:
Tele van Magyarország az ilyen ****kal hogyh ogy még nem találtál? :D
8/11 anonim válasza:
"Kocsmába én nem járok... :)"
Pedig majd megtanulsz... Rájössz te még, hogy a "hagymányőrzés" része őseink italfogyasztási szokásainak szerves ismerete, több hétvégi projektmunkán való részvétel kapcsán.
A nemzeti érzelmű társaságok nagyon a társadalom aljához tartoznak, nem akarsz te odakerülni.
9/11 anonim válasza:
Figyelj bárhol lehet!Nem tudod megállapítani ránézésre szrintem senkiről.Kivéve ha valami hungarista pólót hord v más egyéb jelet.. :)
10/11 anonim válasza:
a Jobbik szavazóinak negyven százaléka 18–35 év közötti, vagyis úgymond fiatal (az MSZP-nél pl. csak 19 százalék ilyen, ami a választási programnál lesz beszédes). A párt tipikus szavazói viszonylag jó/elfogadható anyagi körülmények között élnek, internethasználók (értsd könnyen és gyorsan jutnak sok információhoz). És iskolázottak! Csupán 13 %-uk rendelkezik elemi végzettséggel, a legtöbben érettségizettek és diplomások! Az MSZP és Fidesz arányai rosszabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!