Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan goldolta vagy csak hülyítet?
Szerintem próbáld meg még egyszer, de ne moziba hívd, mert ott csak ültök és nézitek a filmet, inkább hívd el fagyizni, vagy csak sétálgatni.
2009. jún. 28. 09:03
2/12 A kérdező kommentje:
de az már fél éve volt azóta nem irok rá ő sem ir rám:S
Lehet, hogy csak félénk, de attól, hogy táncórája volt attól még másik időpontban elhívhattad volna. Viszont, hogy hagytad parlagon az nem volt jó húzás. Figyelj próbáld meg még egyszer és akkor nem lesznek kételyek. Első voltam.
2009. jún. 28. 09:07
Nem akarlak elkeseríteni de akkor szerintem hagyd.Ha tetszettél volna neki akkor már rég irt volna.Fél év az elég nagy idő ilyen esetben.Szerintem próbálkozz másnál.
2009. jún. 28. 09:09
Azóta miért nem írsz rá?:O Ez nem így megy... Ha egyszer voltatok randizni, és utána még akarsz tőle valamit, akkor tovább kell nyomulnod. A Te dolgod, Te vagy a fiú. Nem neki kell rád írnod.
Tetszik egy srác, és én is neki, mégis mindig ő ír rám msn-en.:D Úgyhogy ilyen legközelebb ne legyen, hogy nem írsz rá... Bármilyen szarul is sült el az a randi, ha utána még akarsz tőle valamit, akkor rá kell írnod!
A kérdésre válaszolva: hívd el újra valahova! Ha akkor sem ér rá, akkor valószínűleg nem akar tőled semmit sem. Ha belemegy, akkor van esélyed.:) Azt én innen nem tudom megmondani, hogy a haverod honnan tudta meg, de sztem nem is fontos.:D Amúgy a csajok szoktak vele dicsekedni, ha egy srác randira hívja őket, úgyhogy valószínűleg elmondta valakinek, az a valaki pedig más valakinek, és így ment, amíg el nem jutott a haverodig. De ez nem fontos.:)
16/L
2009. jún. 28. 09:11
Lehet hogy a táncóra is csak kibuvó volt a randi alól.De tudod mit...probálkozz ujra.Ha most is kibuvót mond akkor tényleg hagy és ne foglakozz vele többet.Majd lesz másik.
2009. jún. 28. 09:14
7/12 A kérdező kommentje:
1x se voltam vele randizni csak találkoztam vele kp-n osztályával volt.
én is azt mondom h próbáldd meg még 1szer és ha nem akk hagydd!viszont azt én sem értem h attól h neki táncórája volt attól "kérhettél volna tőle egy másik időpontot" :D
2009. jún. 28. 10:59
Jaaaj, táncórára megy... Nehogy elhidd már. Én is pont ugyanezzel szoptam egy csajnál, aki le akart rázni. Ja, meg a másik nagy klasszikus: késő délutánig van iskolája, az anyja nem engedné el. (Persze diszkóba mindig elengedik) Argh! Ilyen béna kifogásokkal előállni, komolyan mondom, ezeknek a mai lányoknak nulla a kreativitásuk. Egy szó mint száz, ha tényleg tetszel neki, és szeretne veled találkozni, akkor tud és akar is majd időt szakítani rád. Egyéb esetben pedig csak az ócska, mondvacsinált kifogásokat kapod. Az, hogy osztálytársad basztat... gyerekes. Szarj a fejére! Engem is basztattak ilyen miatt, de velem már vagy 3 csaj eljátszotta ugyanezt. Én elengedtem a fülem mellett.
2009. jún. 28. 12:28
10/12 A kérdező kommentje:
töbször is megakartam hivni de asszonta ebben a honapba televan programmal..
Kapcsolódó kérdések: