Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan vagy csak kostolgat, hogy kibirom-e?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel szombaton elmentem moziba, előtte meg csak cheteltünk. Amikor beszélgetünk azt mondta, hogy én neki bejövök és kedvel, de ma irt egy sms-t, h ez nem fog menni, mert csak barátnak tekint. Ezt most komolyan gondolja vagy csak nem akar könnyen megagdni magát.2011. szept. 12. 18:53
1/4 Timi: ) válasza:
Komolyan gondolja,ez olyan tipikus lerázó szöveg,nem tetszettél neki személyesen,meg szerintem csak szórakozgat a lány,hagyd a francba.(nem merte a szemedbe mondani,azért írt smst,mert gyáva)
24/L
2/4 A kérdező kommentje:
Mármint ez olyan dolog, amit az összes nő eljátsza vagy komolyan csak barát akar lenni?
2011. szept. 12. 18:56
3/4 Timi: ) válasza:
Barátok csak akkor lehettek,akkor működne a dolog,ha te is csak barátként tekintesz rá,szavaidból kivéve azért te szeretnél/szerettél volna többet,ez a csaj elúszott,szerintem hagyd,de te érzed!
4/4 krvua válasza:
biztos megetted az összes popcorn-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!