Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az idősebb nőkhöz vonzódok 18/F?
Figyelt kérdés
Minden vágyam, hogy idősebb nővel össze tudjak jönni, de nem tudom miért. Ilyen 30-40 éves korosztály vonz nagyon, de huszonévesek is, de nem értem miért. Talán, mert komolyabb érettebb korosztály vagy nem tudom.. De már nagyon erősen érzem, szinte gyötör. :((2012. máj. 20. 16:15
11/17 anonim válasza:
Sok a baj a "libuskákkal", mi? :)
Sztem ott próbálkozz, ahol csak tudsz!! :D
12/17 anonim válasza:
Hát ez ok, de egy 30-40es nőnek kevés az esélye hogy kellenél.Ha te lennél a csaj és a 30as a pasi akkor még igen, de igy nem látok esélyt.Én is mindig birtam az idősebbeket, mert már benőtt a fejük lágya és érettek és az olyan vonzó tud lenni.
13/17 anonim válasza:
nekem is a 30-40 éves korosztály tetszik
14/17 anonim válasza:
én imádom a Milfeket !!
amióta az szemet tudom, mindig ez a korosztály tetszett
már 14 éves korom óta.
most 24 éves vagyok de még mindig ők tetszenek.
Nagyon szép nők a milfek.
15/17 anonim válasza:
Dehogy is, ez egyáltalán nem ritka. Elég sok szép 30-as nővel beszéltem már, szinte mind mondta, hogy nagyon sok fiatal is bukik rá. Nem vagy egyedül, csak ezt társaságban szerintem nem merik bevallani a férfiak egymás közt. Mert ez nem trendi most.
És ne aggódj, előbb-utóbb össze fog jönni!
17/17 anonim válasza:
Imádnivalóak. Mennyi szép emlékem van.... :) De azért a fiatalokat sem hanyagolom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!