Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges h a látszat ellenér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges h a látszat ellenére csak hülyített? Vagy csak közbe jöhetett neki vmi? Bővebben lenn. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Megközelítőleg 1,5-2 hete beszélgetünk rendszeresen naponta legalább 3-4 órát msnen.(igen, neten ismertem meg,nem szokásom neten ismerkedni csak úgy összeakadtunk és beszélgetni kezdtünk.egyre szimpatikusabbak lettünk egymásnak,minden nap kerestük egymás társaságát).Rendkívül sok mindenben hasonlítunk,és ez mindkettőnk számára igencsak meglepő volt.láthatóan mindketten nagyon örültünk a másik társaságának,csaknem izzott a levegő már amennyire ez neten keresztül lehetséges:D felvetődött a találkozás kérdése is( egy városban is lakunk).majd szerdán megbeszéltük h akkor majd szombaton találkozunk:) csütörtökön nem beszéltünk olyan sokat mint az előző napokban mert elég elfoglaltak,és fáradtak voltunk.gondoltam majd pénteken akkor megbeszéljük a találkozás részleteit.csakhogy ebből nem lett semmi se, mert nem jött fel msnre(sajnos a száma nincs meg,nem akartam nyomulós lenni h én kérjem el,gondoltam majd esetleg a részletek egyeztetése után ha elfelejtődött volna akkor szóba hoznám.)

Szóval eddig rendkívül rendesnek ismertem meg(feltűnően rendesnek,csaknem hihetetlennek tűnt h végre találtam egy ilyen ember:) Tehát nem gondoltam volna h csak úgy lelép szó nélkül,na de épp ezért esik olyan rosszul,mivel nem gondoltam volna h ez lesz ennek a kimenetele.

Bár lehet h már túl sokat kombinálok és csupán halaszthatatlan dolga lett és közbe jött neki vmi,vagy csak vmi ok folytán nem került net közelbe,őszintén szólva nem tudom h mit gondoljak...

persze látatlanba nehéz véleményt alkotni ,de mégis érdekelne h miként vélekedtek erről az egészről?

19/L

23/F

2012. máj. 19. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Én ismerkedtem sokat neten. Tapasztalatból mondom, hogy aki az első randit is lemondja, pláne ilyen gyanús körülmények között, az felejtős. Ha téééényleg közbejön valami, és nem ő akarja, akkor szól, és egyből felajánl másik napot. Vagy valami. Szóval persze álomcsávó, mert neten mindenki az, de a tetteink beszélnek helyettünk is. :(

21L

2012. máj. 19. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Ja, és még valami, valszeg jön majd pár nap múlva, valami fedhetetlen kifogással, hogy épp miért nem ért rá, ami persze teljesen logikus és érthető, hisz napokat gondolkozott rajta, és persze mondja, hogy majd pótoljátok.

De dátum, vagy konkrétumok nem lesznek. Akkor pláne sietősen távozz a képből...

2012. máj. 19. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem várj, ha sok idő múltán nem lesz msn-en, akkor lehet hogy lekoptatott, de ha nem sokára beszéltek, akkor adj neki magyarázati időt :) És majd kiderül.

Szerintem akkor aggódj, amikor többször "felültett", akkor nem lesz semmi kétség, hogy leszar és akkor csak azt tudom mondani, hogy te se érdeklődj utána.

2012. máj. 19. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.őszintén szólva nekem is ez a gyanúm h nem várhatok ettől már túl sok mindent...:/ pedig olyan jó lett volna:(
2012. máj. 19. 23:28
 5/6 A kérdező kommentje:
most látom h érkezett közben még egy válasz,neked is köszönöm. a lelkem mélyén még reménykedem h esetleg még lesz vmi.
2012. máj. 19. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet h megijedt:S
2012. máj. 21. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!