Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! Járnátok 22 éves fiúval? Vagy zavarna a korkülönbség?
Amúgy ez nem pedofília, nem is választás kérdése sokszor, hogy kivel érez az ember többet, csak úgy alakul, hozza az élet. A pedofílok, nem mellekkel rendelkező 14 évesekre, hanem mell nélküli lapos 8 évesekre gerjednek. -.-"
Egy kis helyesbítés, mert sokan nincsenek tisztában a fogalmakkal sem. -.-"
ma 22:58
Én úgy tudom, hogy 14 éven alulival tilos!
14 évet betöltötte és ő is akarja, akkor lehet.
De egyébként máris egyből ezzel jön mindenki, mikor nem is a szex témakörben van a kérdésem, mert nem csak kihasználni akarom a lányokat, hanem szeretni azért akik, a jelleméért és bájos alakjáért, az egész lényéért!
Szerintem ne nagyon erőltesd a dolgot, mert ezért elvileg lecsukható vagy, mint pedofil.
Amellett ha ránézel egy másodikos gimnazista osztályra... hát 10 nőből talán 2-re lehet azt mondani, hogy felnőtt ember által bevállalható... ugyanez érettségi után meg mondjuk 8...
Engem nem zavarna igazából, most is egy 20 éves fiúval alakulnak a dolgok. El tudunk normálisan beszélgetni, nem zavaró az 5 év korkülönbség. Bár ismerőseim kicsit meglepődtek, amikor meséltem nekik a srác életkoráról, és rögtön gyártották a gondolatokat 'mit akar egy 20 éves srác tőled?' '20 évesen tuti nem 15 évesekkel randizgatnék'...De hát ez van...:)
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!