Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! Járnátok 22 éves fiúval? Vagy zavarna a korkülönbség?
nein, nein ,nie
ne történjen ilyen!
Én igen!
Mondjuk engem az idősebb pasik vonzanak (nincs apa komlexusom.)
A mai fiúk nem kellenének ....
16/l
Tudom hogy ez régen volt, de a mamám és papám között 11 év korkülönbség volt:) A mamám 19 volt, mikor megimerkedett a papámmal. Most 79. Még mindig boldog házasságban élnek és van 2 gyerekük(egyik az anyukám).
Amúgy igen, engem nem zavarna a korkülönbség, ha szeretem az illetőt. De lehet jobb lenne kicsit várnotok, mert mondjuk 18-25 az már inkább elfogadható:)
15/L
engem nem zavarna, ha szeretem és tetszik
14/L
3. vagyok, és 5.-nek:
gen ez így van de 3 jó barátőm is idősebb fival jár(min3 év a korkülönbség, de van ahol több) és ők alkalmazkodnak egymáshoz!:)
3.nak az 5.
Igen, nekem is volt kapcsolatom, 9 év volt köztünk a különbség. 20 évesen ez már nem tűnt soknak. Majd' 2 évig együtt voltunk, és akkor robbant a bomba, akkor derült ki, h mi is az a más igény: a gyerek! Nekem mégg nem kellett.
14/l és 22/f itt még ugye nem ez lenne a gond, hanem pl a szexualitás, a szórakozás, a nyaralás...
Ez igaz:)
De mondjuk itt csak max.6 év van, és ha a lány mondjuk azt mondja hogy korábban, mondjuk 24 körül a fiú meg akkor 30... az még elmegy szerintem. Hát ma már a többség 16 évesen nem szűz:/ (am én is tizenéves vagyok):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!