Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a plázacica és hasonló lányokat kérdezem! Mi kell nektek?
Mit tehet egy pasi, hogy legyen esélye nálatok? Szóba állnátok olyannal, aki kinézetre nem férfiideál? Mit vártok el egy férfitól?
Tényleg csak a nagyon csinos, egós/plázacica lányok őszinte válaszait kérem.
Mit várnak el egy férfitól? Első a pénz. Aztán a férfi járjon márkás ruhában, legyen egy jó kis BMW-je (vagy más hasonló menő autója). A csajt vigye éttermekbe + wellness hétvégére. Nap mint nap bókoljon a lánynak. Vegye meg neki a legújabb mobilt és a telefonszámlát ő fizesse. Névnapra, szülinapra, Valentin napra a lány csak drága ajándékot vár (pl vmilyen ékszer).
Szóba állnak olyannal, aki nem férfiideál, de csak azért, hogy szórakozzanak vele. Ha éppen unatkoznak és nincs más, akivel eltölthetnék az idejüket, akkor találkoznak velük, meghívatják magukat egy ebédre például. Élvezik, hogy rajonganak értük a pasik...
Most így elsőre ennyit jutott eszembe.
Én tudom mint pasi a választ.
Először is tudj nagyon jól dumálni.Legyen karriered,céljaid,lehetőleg pénzed is.Tudj kiválóan puncit nyalni,hogy vísitson és ömöljön belőle a pinalé.
Tudd jól megdugni,hogy vagy 10-szer elélvezzen.
Legyen sportos izmos formás tested,csinos pasi.
Ezek KELLENEK,ezek az alap.Ha jó nő kell haver keménen dolgoznod kell érte,minden szempontból,hogy ne csak a strandra tud levinni,mert nem elég.
Kezdj el dolgozni pénzt keresni,járjál kommunikációs tréningekre,tanulj meg dugni,nyalni,profin nagyon profin.
Én is csak az ilyen csajokat szeretem,keményen dolgozok és,hogy megtartsam,de élvezem,mert add egy motivációt is.
Szia!
Figyu, hát hasonló karakter vagyok, kinézetre bár személyiségileg nem, de ezt hagyjuk.
A kérdésedre a válasz:
Főként nem a külsőség dominál szerintem, fontos hogy az ilyen lányok akiknek szinte első a külsejük ugye a nagyátlagnál is nagyobb anyagi biztonságra vágynak, mivelhogy több is a kiadásuk havonta mint egy átlag lánynak.De figyelem NEM elég a gazdag pasi hanem fontos az is hogy odaadó legyen, minden tekintetben elkényeztessen, igazi férfi legyen aki tudja hogy mit akar és azt is tudja hogy nekem mi kell!Fontos továbbá, hogy csak én kelljek neki, ne kelljen nap mint nap más lányokkal versenyeznem.Külsőség annyira nem számít szerintem, inkább a papucs jellem.kb ennyi jutott eszembe remélem segítettem
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!