Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs ideje, vagy csak kifogás? Ti jártatok hasonló cipőben, mert én még nem és egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi van.
Nem ismerem a lányt, de bőven lehet, h nem ér rá.
Nálam is sokszor alakul így és nem hisznek nekem.
(az is lehet, h van egy pici ideje, de lehet, hogy olyankor meg szeretne szusszanni egy keveset és nem akkorra is betáblázódni - szóval ne haragudj meg rá emiatt)
Mondjuk én egyetemre járok, nem gimibe, de nyugodtan hidd el, hogy amikor azt mondom nincs időm, akkor nincs, mert minden perc számít. Millió házi és zh, a határidők szorosak. Sokszor vagyok úgy, hogy annyira kevés időm van, hogy ha csak EGY házit kéne leadni a határidőig, akkor sem lennék készen vele, de legalább 3-4-et kell, nem beszélve az 1-2-3-4 zh-ról eközben. Ilyenkor jön az, hogy gép üzemmód és -szó szerint- éjjel nappal tanulás, majd alvás 2-3 nap fent lét után. Nem, nekem sem lenne találkozni veled, akármennyire is kedvellek. Sőt, azt sem szeretném, ha feljönnél, mert akkor ugyanúgy semmit nem haladok a dolgommal.
Tudom ez más, mert gimi. Nos nekem gimi utolsó féléve volt olyan, hogy volt 4 hónapom felkészülni az emelt fizika érettségire, mert utolsó pillanatban döntöttem el, hogy nem matekból megyek..4 hónap alatt ismételd át az négyéves anyagot, plusz tanuld meg az emelt anyagokat, gyakorolj, dolgozd ki az összes többi tételt, tanulj azokra a tárgyakra is. Szóval abban a félévben sem volt túl kedvem/időm senkihez. Aki nem értette meg, mehetett a levesbe. Nem hiszem, hogy olyan nagy kérés, hogy hagyj békén...volt akkoriban barátom, többek közt ezért lett vége, mert nem fogta fel, hogy nem érek rá mindennap csevegni vele msnen 4-5-6 órát.........ennyi.
Egyetemen megtanultam, hogy nem úgy van ám az, hogy "arra van időd amire te akarod, hogy legyen.."
"Na meg, így hogy alakuljon ki vmi "több" közöttünk, ha heti 1-szer tudunk csak találkozni, vagy vmikor még annyiszor sem, ezt nem értem!"
Nem arról van szó, hogy soha nem lesz ideje veled hetente találkozni, csak most nincs. Szerintem várd ki azt a 2 hetet, és ha utána hajlandó veled találkozni, akkor minden rendben. Ha 3 hét múlva is ennyire elfoglalt lesz, az gyanús.
Azt viszont megkérdezheted, hogy a zongoravizsgáját meghallgathatod-e, vagy hogy előtte - gyakorlásképp - nem játszaná-e el neked a vizsgadarabjait. Vizsga után megdicséred, hogy milyen szépen játszott, és mész utadra, max hazakíséred. De ha azt mondja, hogy nem, azt is fogadd el (lehet, hogy túlságosan izgulna, ha ott lennél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!