Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok senkinek elég jó?
12:23-al értek egyet,mert amíg nem szereted önmagad,addig téged sem fognak szeretni,ezért hát szeresd önmagad!!! Akkor kiegyensúlyozott leszel,és jobb lesz a kisugárzásod,és talán megtalálod az igazit.
12:26-al is részben egyet értek, mert én beismerem magamról,hogy egy bunkó divatmajom köcsög vagyok:DDD,és a csajoknak ez tényleg bejön(mondjuk én nem azért vagyok ilyen,h a csajokank bejöjjek,hanem én alapjába véve is ilyen vagyok;))
Viszont mint férfi állítom,h nekem ezek a plázacica ribik és társaik egyáltalán nem jönnek be,(sajna pont az ilyenek nek jövök be én...) Nekem csak a normális intelligens lányok tetszenek,aki eszetlen az nagyon taszít,a sok műanyag műhaj,műmell,smink rúzs stb totál kiábrándítanak. A műanyag felszínes csajoktól okádok.
De mivel egy bunkó fszkalap szemétláda vagyok,ezért az az átkom,h épp az ilyen ribik gerjednek rám,akiktől kiráz a hideg, bezzeg ha egy normális értelmes lány megtetszik,neki még véletlenül se kellek. Azt mondja eredj csak a ribikhez te bunkó kcsög...Hát most mi csináljak...Így jártam,ez van...
nyolcas: benned mennyi keserűség van ember... nem igazán jött le az, h elégedett vagy.
képzeld, én szeretem magam. rengeteg hibám van, és tudom, h nem vagyok tökéletes, de tisztában vagyok a képességeimmel és elfogadom magam. ennyi kell és kész. elhiszem, h szép vagyok, és okos és az emberek is ezt látják. az utcán pedig elég sokan megnéznek és nekem senki ne mondja, h azért, mert plázap.csa vagyok. még csak nem is kifejezetten nőcis cuccokban járok. nem, a pasik egyszerűen megérzik, ha egy nő szereti magát, magabiztos és ezért odavannak. akkor?
hol laksz (régiót is elég ha írsz) s hány éves vagy!
Utána mindenki okosabban tud tanácsot adni..
"Kicsit elvontabb gondolkodásom van,nem vagyok a mai értelmeben vett menő lány."
Kicsit saját magadat is magyarázod, azt gondolod mert nem úgy viselkedsz, mint a mai lányok már nem vagy jó?
Szerintem pont, hogy erény ha valakibe több értelem szorult, mint szilikon :D
A másik, meg nem lehet, hogy tényleg magasra helyezed az igényeidet?
Ja igen és egy kép is segítene a külső megítélésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!