Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vagyok senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok senkinek elég jó?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják,nagyon szép vagyok,kedves stb. Kicsit elvontabb gondolkodásom van,nem vagyok a mai értelmeben vett menő lány. De úgyérzem,soha nem lesz barátom,mert egyszerűen nem figyel rám senki. Az utcán megnéznek,ennyi,de ezen kívül semmi.
2012. máj. 19. 12:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Jársz társaságba?
2012. máj. 19. 12:16
 2/20 anonim ***** válasza:
az elvont gondolkodás alatt mit értesz?(nekem is elvont a gondolkodásom)
2012. máj. 19. 12:17
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

hány éves vagy?

A válasz meg: Mert még nem találtál olyat akinek jó vagy. Más vagy mint a megszokott, és az emberek nagy rése a megszokott, ismert dolgokat/embereket szereti.

2012. máj. 19. 12:18
 4/20 A kérdező kommentje:

Járok társaságba,bár nem sűrűn.

Az elvont gondolkodást nem úgy értem,hogy nagyon fura lennék,vagy hasonló,csupán próbálok értelmesebb lenni,mint a mai fiatalság,és nem korcsosult el az értékrendem.

2012. máj. 19. 12:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Együtt érzek veled.Normálisan nézek ki van fiúk akiknek tetszek de nem nyomulnak nem volt már 1 éve barátom(az se volt olyan komoly) állandóan szomorú vagyok ez miatt..
2012. máj. 19. 12:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te magadnak sem vagy elég jó.

azt mondod, nem figyel rád senki. azért, mert te azt akarod. először tanuld meg magad szeretni, mert ha ez nem megy, mástól se várd el.

2012. máj. 19. 12:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
az a baj hogy a generációnk többségének(tisztelet a kivételnek) a bunkó divatmajom k*csögök kellenek(ha csaj) A pasiknak meg a pláza pi*csa riban*ok
2012. máj. 19. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

hidd el, francot sem ér, hosszú éveket töltöttem el azzal, hogy elfogadjam magam, sikerült, most meg merném kockáztatni, hogy szeretem is magam. Naés, változott bármi is? nem, úgyanúgy levegőnek néznek, mint eddig, amíg az összes kis ribinek hetente más pasija van...

2012. máj. 19. 12:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Önbizalommal hogyan állsz? Előbb-utóbb úgyis jön valaki, akivel egymásra találtok, ne aggódj. Nálam is hasonló volt a helyzet. :) 19/L
2012. máj. 19. 12:32
 10/20 anonim ***** válasza:
az h nektek nincs pasitok , nem a pasikban kellene a hibát keresni.. amíg magatokban nem tisztáztok le mindent addig nem lesz egyszerű dolgotok!! meg kéne tudni h pontosan hova is sorolnátok magatokat a "női ranglétrán" ! Lehet túl nagyok az igényeitek annak ellenére h mit is tudtok ezekért adni! :)
2012. máj. 19. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!