Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok senkinek elég jó?
hány éves vagy?
A válasz meg: Mert még nem találtál olyat akinek jó vagy. Más vagy mint a megszokott, és az emberek nagy rése a megszokott, ismert dolgokat/embereket szereti.
Járok társaságba,bár nem sűrűn.
Az elvont gondolkodást nem úgy értem,hogy nagyon fura lennék,vagy hasonló,csupán próbálok értelmesebb lenni,mint a mai fiatalság,és nem korcsosult el az értékrendem.
szerintem te magadnak sem vagy elég jó.
azt mondod, nem figyel rád senki. azért, mert te azt akarod. először tanuld meg magad szeretni, mert ha ez nem megy, mástól se várd el.
hidd el, francot sem ér, hosszú éveket töltöttem el azzal, hogy elfogadjam magam, sikerült, most meg merném kockáztatni, hogy szeretem is magam. Naés, változott bármi is? nem, úgyanúgy levegőnek néznek, mint eddig, amíg az összes kis ribinek hetente más pasija van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!