Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat komoly kapcsolat? Biztos keresni fog?
Bemutattak egy pasinak,akivel egy buliban találkoztunk először.Nagyon izgultam,blokkoltam,alig beszéltem,ennek ellenére láttam hogy érdeklődik felőlem,kérdezgetett.Nem kérdezte meg,hogy találkozunk-e még,hanem magától értetődően kijelentette,hogy majd a legközelebbi buliban is együtt fogunk bulizni:-) Többször is hozzám ért,egyszer-kétszer megsimította a karomat,dicsérte a hajamat.Mondta hogy majd bejelöl facebookon,ott stb. Olyan pillanatok is voltak,amikor hosszan,mélyen nézett a szemembe,mint ha meg akarna csókolni,látszott rajta hogy tetszek.Annyira izgultam,hogy búcsúzásnál puszit is elfelejtettem adni neki.Bemutatkozásnál pedig volt.Ebből nem hiszi azt,hogy ő nem érdekel engem?Eléggé önbizalomhiányos vagyok,biztos keresni fog?
Visszaigazolást kérek
1. vagyok
Akkor pláne ne félj, ebből még akármi is lehet, hiszen a szerelem útjai kifürkészhetetlenek. :) Ha úgy érzed készen állsz egy komoly kapcsolatra, akkor mindent bele. Persze ha látod, hogy a fiú mégsem úgy viszonyul hozzád, akkor vigyázz vele. :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!