Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nembírja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nembírja a fejemet hogyan hódítsam meg? Mit tegyek hogy szeressen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát ha biztatásra vágysz,akkor mondom hogy az exemet először a halál f*szára kívántam,végül mikor megszerzett már én voltam jobban oda érte...:D de azóta már megint utálom szal nemtom...

amúgy meg ha biztos forrásból tudod h nem bírja a búrád akkor nincs mi tenni...:S azt nem lehet csak úgy megváltoztatni,megjátszani meg nem kéne magad...

2009. júl. 21. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudd meg mit utál benned ezt a elgegyszerűbben úgy teheted emg ha egy az egyben odamész hozzá és megkérded , tuti annyira meglezs lepődve , hogy úgy se fog tudni semmit mondnai , és abban a pillanatban hirtelen nem fog utálni téged , és lehet h utána se, viszont ha mond valamit akkor eg tegyél ellene.
2009. júl. 21. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a barátait, h mit szeret, akkor már lesz közös témátok amiről tudtok beszélgetni, vagy el tudod hívni valahova, amit szeret.. aztán küldd azokat a bizonyos jeleket :) hátha megváltozik a véleménye ha kicsit több időt tölt el veled és jobban megismer. de ha annyira kell a csaj akkor tényleg legyél vele kedves és udvarias ez a legtöbb nőnek bejön ;)

Sz.

2009. júl. 21. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Van egy srác, és mindenki tudta, hogy én "utálom" . Már amikor először jött nem bírtam a fejét, mert ő egy beképzeld idióta, de mindig olyan kedves volt velem, és mindig megvédett mindentől, olyan gondoskodó volt. Szerelmes nem lettem belé, de nagyon szeretem őt, a barátságnál több, de járni nem tudnék vele.
2010. nov. 14. 09:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon különbözőek vagyunk, mindenben, semmi jövője nem lenne.
2010. nov. 14. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!