Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nembírja a fejemet hogyan hódítsam meg? Mit tegyek hogy szeressen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 12:58
1/15 anonim válasza:
Hát ha abszolut nem bir téged akkor sehogy! Tegyél le róla! De viszont azt hallottam,hogy a gyülöletböl lesz a legnagyobb szerelem! Hát nemtom! :(
2/15 anonim válasza:
Miért nem "birja a fejedet"? Mi tetszett meg benne neked? Csak lefektetni akarod, mármint a meghódits szerintem nem egyértelmű, vagy komoly kapcsolat?
3/15 anonim válasza:
Itasd le, ha azse megy akkor kloroform xDD
4/15 A kérdező kommentje:
én komoly kapcsolatot szeretnék vele nem lefektetni az majd utána
2009. jún. 27. 13:18
5/15 A kérdező kommentje:
előszőr csak elkell érni hogy beszélőviszonyba legyek vele azt hogy érjem el?
2009. jún. 27. 13:19
6/15 anonim válasza:
jöjj rá, hogy mit utál benned és bizonyítsd be neki, hogy nem olyan vagy.
Ha nem tudod mi az ami nem tetszik neki akkor csak legyél feltűnően kedves hozzá, hátha ez bejön.
Sok szerencsét!
15/L
7/15 anonim válasza:
Nem tudom.. ha valakit nem bírnék, de próbálni bevágódni, nem sikerülne. Persze sok lánynak imponál, ha teszik neki a szépet, szóval szerintem ha kedves vagy vele, meg udvarlós, lehet, hogy változni fog irányodba..
9/15 A kérdező kommentje:
nemtom nenincs közös témánk:s
2009. jún. 27. 16:46
10/15 anonim válasza:
Semmit:)
Ennyi a megoldás.:)
Ne változz egy nő miatt, hosszútávon semmiképp nem kifizetödő, és nagyon megterhelő folyamatosan olyan képet adni magadról, ami tulajdonképpen nem is te vagy.
Keress olyat, aki "bírja a fejedet".
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!