Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinál miket kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinál miket kell kérdezni és miről kell beszélni egy nővel, hogy szimpatikus legyek?

Figyelt kérdés
Konkrét frappáns kérdések és témák érdekelnének amit be lehetne tanulni, nem az ,hogy "légy önmagad" mert az tudom ,hogy édeskevés, mivel semmi nem jut eszembe ilyenkor ,csak a kínos csönd és a feszültség nő bennem,hogy mondani kell valamit, de mit?? Aztán kinyögök valami oltári baromságot amit egyből megbánok.Vagy ilyen weboldal érdekelne ,ahol le vannak írva jó párbeszédtémák.

2012. máj. 17. 18:41
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Találtam már olyan lányt ahol közös volt az érdeklődési kör. Én szerettem őt, ő is szerette magát:) Pua.hu -t néztem még ,de az nagyon a pénzes tanfolyamra terel ,az a baj,bár van benne konkrét párbeszédminta is ,csak kevés.
2012. máj. 21. 13:43
 32/36 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ha a jövőbeli terveimről kérdez vagy ő beszél arról. Pozitív ha valakinek vannak célja és nem csak sodródik az árral. Aztán a régi poénos kalandok, nyaralások jó témák szerintem.
2012. máj. 21. 14:48
 33/36 Hanariko ***** válasza:
szakadj már le a mintákról semmi értelme. Bár... azt csinálsz amit akarsz. Ha nem akars ember lenni, csak egy magolós hülye, akkor hajrá :D
2012. máj. 21. 17:44
 34/36 A kérdező kommentje:
Mivel nem érted az alapfelállást ,inkább ne válaszolj, de oltogatás nem kell. Ha nem jut eszembe semmi és ezért minden randikísérlet kudarcba, meg kínos csendbe fordul és aztán nincs második esély ,akkor mégis mi más megoldás lenne mint tanulni valahonnan konkrét módszereket?
2012. máj. 21. 18:07
 35/36 Hanariko ***** válasza:

bocsi, nyilván nem ismerem az egész szitut, csak annyit, amit leírtál. De ha nem megy, akkor gyakorolni kell és nem gépies tanulással. Tessék, itt egy sulis példa: biofakton mondták nekünk h a tesztes feladatokat gyakorolni kell és egy idő után csak rávágjuk majd a választ. DE nem bemagolni kell a választ, hanem alaposan elolvasni a kérdést és értelmezni mert lehetnek benne trükkös megfogalmazások.

Neked is: ha nem megy gyakorolni kell. De nem betanult párbeszédekkel, hanem spontán, élesben. lehet hogy nehéz és úgyérzed, sok randit elcseszel vele, de ha egyszer összeakadsz egy megfelelő lánnyal, tuti hogy ömleni fog belőled a szó. A társalgáshoz két ember kell.

2012. máj. 21. 19:29
 36/36 Hanariko ***** válasza:
jah és fontos: a kudarcokból tanulj inkább, és építgesd a saját módszered.
2012. máj. 21. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!