Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinál miket kell kérdezni és miről kell beszélni egy nővel, hogy szimpatikus legyek?
Figyelt kérdés
Konkrét frappáns kérdések és témák érdekelnének amit be lehetne tanulni, nem az ,hogy "légy önmagad" mert az tudom ,hogy édeskevés, mivel semmi nem jut eszembe ilyenkor ,csak a kínos csönd és a feszültség nő bennem,hogy mondani kell valamit, de mit?? Aztán kinyögök valami oltári baromságot amit egyből megbánok.Vagy ilyen weboldal érdekelne ,ahol le vannak írva jó párbeszédtémák.2012. máj. 17. 18:41
21/36 anonim válasza:
mutasd meg neki a bankszámlakivonatodat, és írass a nevére egy bmw tulajdonjogát ami után a befizetni valókat te állod. Egyből szimpi leszel a csajnak!
22/36 Hanariko válasza:
csak a második oldalig olvastam el a kommenteket, de szerintem te inkább ne menj randizni.
23/36 Hanariko válasza:
na jó, azért írok értelmes választ is. Figyi, itt nem azzal van a baj, hogy föl akarsz készülni. Valamennyit nyilván kell, de ha mi/én itt most azt mondjuk/mondom hogy beszélgess vele időjárásról, akkor arról fogsz? Ha azt mondom a kutyákkal poénkodj, akkor avval fogsz? (hiába nem látsz mondjuk egy kutyát sem?)
Páran itt említették hogy rézkerítés, meg kicsikutya, nagykutya, de ezt ne úgy fogd föl hogy csak a környezetről kell beszélni.
Bármiről lehet. És az a bármi lehet útközben látott dolog, vagy csak ami eszedbe jut. Elmeséli mit csinált tegnap, arról neked eszedbe jut valami stb. stb... így folyik a beszélgetés. Nem témák alapján, mint az érettségi.
24/36 anonim válasza:
Megnyugodtam. Nem én vagyok a legbénább... :)
26/36 A kérdező kommentje:
De olyasmi mint az érettségi.Ha semmit nem készülök ,ott sem jut eszembe semmi csak a "valamit mondanom kell" kínzó sürgetés a fejemben és ilyenkor mondok baromi bénaságokat amitől el süllyednék legszívesebben és még inkább elhallgatok. Ezért akarok készülni (mint az érettségire)Mivel a feszültség rátesz egy lapáttal ami a randin van, ezért főleg szükséges ,hogy előre tudjam mit is kell mondani de legalább valami vázlat legyen a fejemben.Akiből dől a sok duma az úgy se érti ezt.
2012. máj. 21. 12:27
27/36 anonim válasza:
Egyszerűen nem illetek össze. Azért jó ha önmagad vagy, mert akkor pont azt fogja megismerni, így később nincs az hogy... de hát első randin nem ilyen voltál. És akkor ott vagy ahol a part szakad.
28/36 anonim válasza:
29/36 Hanariko válasza:
de olyan nincs hogy ne jusson eszedbe valami... na jó, néha van, de azért hogy ne legyél képes spontán beszélni... az már embertelen. Illetve eleve olyan lánnyal kell randizni, akiről tudod h mondjuk egy a hobbitok és ha igazán összepasszoltok, hidd el, be sem fog állni a szád. Mindig lesz új és új téma, és ahhoz kell közös pont, de nem ilyen szigorú "tanulás"
30/36 Hanariko válasza:
ha tippeket olvasol neten (az utolsónak linkelt oldalba beleolvastam) az nem baj, de arra se görcsölj rá h: "hú, mit kell csinálni? Mit olvastam neten? Mi a következő pont?" Jó stílus, frizura megnyerő lehet, de a személyiségedet nem tudod weboldalak alapján kialakítani. A csaj ennyi erővel a cleverbot-tal is beszélgethetne XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!