Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még a világon romantikus,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még a világon romantikus, kedves fiú? Én még nem találkoztam eggyel sem :S

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok, barna félhosszú hajjal, barna szemmel..:D Kicsit alacsony, csöndes..de barátkozó és "minden" hülyeségre kapható.. Tudom,tudom még semmivel sem vagyok elkésve, de annyira szeretnék egy srácot magam mellé, akivel el lehet menni sétálni az erdőbe stb.. nem csak mozizni, vagy ne adj isten inni.. :ss Ha néha-néha összefutok egy ilyen fiúval, akkor sajnos csak belülről felel meg az 'elvárásaimnak'.. de külsőleg nem jön be..

Vannak még ilyen fiúk..??! :|

2012. máj. 17. 14:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de az ország keleti részén élek.

Egyébként a legtöbb rendes fiú átlagos külsőre, nem igazán tűnünk ki. Szóval a legjobbképű pasik közt lehet keresgélni, de nem sok eséllyel fogod megtalálni, amire te vágysz, legalábbis jellemre...

2012. máj. 17. 16:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Igen, az nőstény kutya. :)
2012. máj. 17. 17:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyébként bocs az erős szavakért, de téged most kell helyre tenni, míg még nevelhető vagy cica. ;-)
2012. máj. 17. 17:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves 15. válaszoló! (15:22)

Igazad van, hogy a 20-on éves lányok nagy része nem értékeli a romantikus fiúkat, de azért kivételek mindig vannak, mint mondjuk én. Pont olyanokra vágyom a legjobban, amiket példaként írtál. Sokkal többre értékelek egy kellemes beszélgetést, engem a bulizás eléggé hidegen hagy, ez nem központi része az életemnek, bár néha eljárok, de nekem annyi bőven elég.

21/L

2012. máj. 17. 18:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia én nem állítanám biztosra amit most fogok írni de lehet hogy igazam van,gondolj bele:

Mivan ha azok akik ennek a kritkériumnak megfeleltek nem rondák voltak,hanem pont emiatt nem jöttek be neked?A tudalattid nagyon erősen jelen van a párválasztásban,és simán lehet hogy bár fejben ilyen fiút akarsz,nem izgatnak fel az ilyen kisuárzású srácok.

Viszont abban igazad van hogy nem csak a mozi és az ivás kéne hogy jelen legyen egy kapcsolatban,nekem pl nem kéne olyan lány akinek csak ez megy:) 17/F

2012. máj. 17. 18:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Kedves 18:33/24-es válaszoló.

Tudom, hogy vannak ilyen lányok, csak aránylag kevés, és köztük is kevés aki külsőleg megfelelne, mert sokan akik szépek/csinosak azok a sok figyelem és dícséret hatására "kicsit" elszállnak maguktól, és ahogy sodródnak a társadalommal és az elvárásaikkal ilyen tipikus bulizós cicamicák lesznek. Az meg pusztán nem elég, hogy nem bulizik az illető, ugye külsőleg is tetszenie kell annnak a személynek. :)

A kérdező meg még fiatal, hogy ilyet találjon, bár léteznek csodák.

2012. máj. 17. 21:35
 27/27 anonim ***** válasza:
de külsőleg nem jön be.. hát igen ez a legfontosabb kizáró ok. Te is egy felszínes "nő" vagy mint a többi.. Nah minimum 180 cm-nek kell lennie a srácnak mi?
2012. máj. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!