Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Élőben találkoztam egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben találkoztam egy lánnyal akivel már régóta beszélek de csak chaten. Azóta olyan gyomoridegem van hogy enni sem birok már napok óta. Nektek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Amugy is szorongó típus vagyok, annyira görcsös vagyok a közelében, mert nem vagyok egy nagy csajozós,sztorizgatós inkább az a visszahúzódó vagyok és nem akarom elveszíteni,mert nem biztos hogy találok még egy ilyen lányt(tudom sablon szöveg,de nem mindenkinek egyszerű az ismerkedés)

Nem is volt még barátnőm se,talán ez is közrejátszhat.

21f

2012. ápr. 16. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor mondd meg neki, hogy ilyen vagy és számítani fog rá
2012. ápr. 16. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen volt a találkozó?
2012. ápr. 16. 22:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Tudja hogy ilyen kis béna vagyok :D

Nem vagyok csúnya egyáltalán,de nincs önbizalmam szóval itt bukik el minden, ha nincs szövegem lehetek én Brad Pitt is akár.Egyszerűen az a baj, hogy leblokkolok lassan reagálok dolgokra nem vagyok olyan közvetlen.Tudom ez a gyakorikérdések nem egy lelkisegély szolgálat meg nem is várom el, hogy ti mondjátok meg mit csináljak, csak mégis olyan érzés mintha figyelne rám valaki (és ingyen is van :)

Amugy az a "szerencsém" hogy sokat nem voltunk kettesbe, mert egy bizonyos társaságból ismerem, és ott voltak a többiek is, és mondták, hogy miért nem jövök vele össze stb jól összeillünk.A kérdésem továbbra is az lenne,hogy másnak tényleg olyan könnyen megy senkinek nem volt még ilyen gondja, hogy zavarban volt?

2012. ápr. 16. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is gondjaim vannak a kapcsolatteremtés területén,m ami egész egyszerűen abból fakad, hogy nincs gyakorlatom benne. Gyakorlat teszi a mestert, eleinte az első barátnőmnél én is zizegtem, meg vert a szívem, mint állat. Aztán később egyre természetesebb lett a dolog és már nem rezegtem többé. Ilyen egyszerű.
2012. ápr. 16. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Az normális, ha stresszes vagy serkenti a teljesítőképességet. Viszont ha tudod magadról, hogy ilyen vagy, és elfogadod magadat stresszesnek, szorongónak akkor az is leszel. Képzeld el, milyen "lazának" lenni és hajrá. Szöveg meg bármi lehet, ami csak eszedbe jut. Hajrá!
2012. ápr. 16. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
HA legközelebb randiztok komolyan igyál pár pohárkával valami olyat ami utána nem érzik rajtad whiskycola vagy valami hasonló 2-3 pohár az oldja a gátlást.
2012. ápr. 16. 23:50
 7/9 anonim válasza:
Csatlakozom csefy válaszához! Mond meg neki, h ilyen vagy! Ez fontos, mert különben lehet azt hiszi, h miatta van ez. Az is jó ötlet, ha elhívod valahová kicsit iszogatni! Akkor tényleg oldódik a gátlás! Aztán később ez elmúlik, ha több tapasztalatod lesz! Sok sikert!:)
2012. ápr. 17. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
de miért vagy ideges?
2012. ápr. 17. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:
nem akarom elrontani, de így csak az lesz belőle azt én is belátom
2012. ápr. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!