Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek meg egy nőt, akivel egyszer találkoztam hivatalos ügyben a munkahelyén?
Egy nővel találkoztam a munkahelyén, hivatali ügyben, intéznem kellett valamit a munkahelyén és ő volt az ügyintéző, nagyon szimpatikus volt, és láttam az oldalán, hogy egyedülálló. Ott kollégák között nem lehetett semmi ilyenre terelni a szót, kellemetlen is lett volna neki. Hölgyek, ti hasonló esetben mit tudnátok elképzelni? Aki hasonló helyzetben volt, hogyan sikerült kapcsolatba kerülni?
Lényegében két dolog lehetséges, ismét megkeresem a munkahelyén újabb és újabb ürüggyel, vagy pedig valamelyik közösségi oldalon írok neki. Mit gondoltok? Vagy esetleg egyéb ötlet?
egyedülálló?az oldalán? tehát akkor a nevét is tudod?
akkor nem tudom mire vársz még, írj neki. ürüggyel semmiképp se keresd meg.
Szerintem tök romantikus lenne, ha 'véletlenül' megint betoppannál. És újra. És kb. 3. alkalommal beszélgetnétek másról is, nemcsak arról amiért jöttél.
Most hirtelen elképzeltem, ahogy majd a gyerekeiteknek mesélitek hogy ismerkedtetek meg... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!