Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha már az első beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha már az első beszélgetéskor elkérem a csaj számát?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon bejön nekem az baj ha már az első alkalommal amikor beszélek vele elkérem a számát, esetleg el is hívom valahova? Ha igen, mennyit kell ezzel várni?

2012. máj. 17. 14:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

15:30-as Miért csinálsz belőle ügyet? Ha tetszel egy fiúnak és elszeretne hívni valahova vagy csak megismerkedni veled- amihez nyilván szükség van a számodra-az miért olyan nagy baj? Ezt most komolyan kérdezem.

És igen, felhívnálak.

2012. máj. 17. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
nem azért csinálok belőle ügyet, hanem ha mondjuk úgy kéri el, hogy még alig ismerem..és személyesen még nem is találkoztunk..akkor minek kell neki a számom??szóval előtte azért beszéljünk valamit, mégha neten is, de akkor is. amúgy ha mondjuk találkozunk már és úgy van meg neki a számom, az más.
2012. máj. 17. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát te előző akkor nem tudod mi az a beszélgetés.Beszélgetés=találkozás.

Nem chatről folyik a szó

2012. máj. 17. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem ő úgy érti, hogy nem akarja még 'vad idegennek' kiadni a számát, még akkor sem, ha már beszélgettek egyszer.. mert attól még nem ismeri meg jobban.. kell egy pár ilyen alkalom és akkor simán

De egyébként én veletek vagyok srácok :) Én is minden szívbaj nélkül elkérném a számát pl. a hostessektől a hipermarketekben :)

19/F

2012. máj. 18. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!