Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Zavar titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Zavar titeket ha valaki beszédhibás?

Figyelt kérdés
pl.R betü helyett L vagy J betüt mond
2012. máj. 17. 13:13
1 2 3
 11/22 s'LixX válasza:
De egyébként nem hiszem, hogy zavarna is valakit... ha valaki igazán fog szeretni annak ez nem probléma :) Vannak sokkal komoylabb dolgok amiket elfogadnak, mert szeretik egymást. Sokan ott maradnak a párjuk/szerelmük mellett. Például ha elveszti az egyik fél a lábát. A másiknak mindig mellette kell lennie.. :)
2012. máj. 17. 13:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, igen.
2012. máj. 17. 13:23
 13/22 A kérdező kommentje:
mert például nekem kell valami szoveget olvasni(tanár felszólít akkor 9 lányból 6 mindig csúfol)
2012. máj. 17. 13:26
 14/22 A kérdező kommentje:
zárom a topikot! köszi a válaszokat
2012. máj. 17. 13:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Mert még kicsik vagytok, azért. Nagynak gondoljátok magatokat, de nem vagytok azok, ebből is látszik.

Majd elmúlik, emiatt ne idegeskedj. Később középsuli után mindenki totálisan le fogja ...ni, hogy beszélsz, akkor meg az lesz a bajod, majd meglátod XD

2012. máj. 17. 13:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Én 14 évesen vesztettem el a szüzességemet. A barátnőm nem volt beszédhibás. Engem nagyon zavarna a beszédhiba.

14F

2012. máj. 17. 13:33
 17/22 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, két komoly kapcsolatom volt eddig, mindkét párom raccsolt... 14 évesen még bőven ne a lányokon járjon a fejed, meg nem kéne szomorkodnod azn hogy nem volt még barátnőd... majd ha 30 leszel és nem volt barátnőd ted fel a kérdést... (bár valószínűleg akkor már más gondok is lesznek)
2012. máj. 17. 13:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Már lassan mindenki Chuck Norris lesz, hamarabb veszítik el a szüzességüket, mint a saját apjuk, mi van ezzel a világgal...
2012. máj. 17. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem a lányokat zavarja, ha nem Téged!

Én 37 vagyok, raccsolok és volt pár kapcsolatom ahol nem ez volt a gond, sőt volt egy lány akinek ez szexepil volt, imádta!

A szakközepet viszont emiatt hagytam ott...

2012. máj. 17. 14:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Engem zavar.
2012. máj. 17. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!