Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez egy jó megoldás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy jó megoldás, vagy hülye vagyok?

Figyelt kérdés

egy fiu vagyok és van egy barátnőm akivel nagyon jóba vagyok de csak mint barát legalábbis ő

én viszont többet szeretnék de van barátja és tudom hogy szereti személyesen nem merem bevállalni inkább egy levelet írnék valahogy így :

sajnálom hogy ilyen gyáván levélbe írom, de szemtől szembe nem merem

sokszor probáltam elmondani de, nem volt hozzá bátoságom

nagyon örülök h megismertelek, nagyon sokat jelent hogy veled lehettem

köszönöm h így megbíztál bennem és ennyi mindent elmondtál

de el követtem egy nagy hibát és beléd szerettem.

végig próbáltam melletted lenni, mint egy igaz barát

és nem mutatni feléd hogy mit érzek, de egyre nehezebb

tudom hogy a barátságnak vége ha észre veszed

így megelőzlek

kilépek az életedből, hogy ne nehezítsem

köszönök minden percet amit veled lehettem

és nagyon sajnálom hogy elmegyek de

NAGYON SZERETLEK

szerintetek ez nagy butaság?vagy ez a legjobb amit tehetek?nem tudom mit tehetnék de egyre jobban szenvedek

2009. jún. 27. 00:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Hiába kivételes lány, ha oda van a barátjáért és nem a kérdezőért. Attól még nem egy a sok közül, ha valaki érzékeny lelket sejtető levelére nem szerelemmel fog válaszolni. Most szeressek bele akármelyik barátomba, ha ilyen levelet ír nekem? Ne nevettess már. Ettől nem egy vagyok a sok közül, egyszerűen egy ilyen levél nem jó ötlet.
2009. jún. 27. 00:54
 22/35 A kérdező kommentje:
a lány 22 én 24
2009. jún. 27. 00:55
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyi idős vagy akkor meg főleg ne írj ilyet...
2009. jún. 27. 00:58
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ennél rosszabban direkt sem tudtam volna megfogalmazni, nehogy elküld neki. Mond a szemébe történjék bármi is. És ne azzal kezd, hogy szerelmes vagy belé, megijed. Kicsit lassabban tereld rá a szót erre.
2009. jún. 27. 02:15
 25/35 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is szóban mond meg neki.A levél csak sok felesleges bonyodalmat szül.Megtalálhatja a barátja aki téged elővesz és nem úszod meg egy-két pofonnal.Ráadásul a csajnak sem valószínű,hogy bejön ez a levelezési forma.Állj elé és beszélj vele de tényleg ne rohand le.Írd körül az egészet rá fog jönni mit is akarsz mondani.Lehet,hogy az első szava a nem lesz de hidd el elgondolkodtatod majd és lehet utána teljesen másképp fog rád nézni és még beléd is szerethet!:)Sok sikert!ÍRD MEG MI VOLT!!!!!
2009. jún. 27. 09:42
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

A 00:30-assal értek egyet.

Egyébként engem is érdekelne, hogy a karjába omlós-válaszolók közül hánynak van barátja. Gondoljátok meg, ha szerelmet nem képes élőben vallani, majd szakítani hogy fog? Levélben. Ja, mert attól, hogy kedves, az nem garancia arra, hogy örökre együtt lesztek.

Kedves kérdező, inkább szóban, sokkal, de sokkal jobb. Nem kell színpadiaskodni, légy őszinte, kedves. Én százszor jobban díjaznám ezt, mint a levelet.

2009. jún. 27. 11:19
 27/35 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, tetszik egy lány, akinek én is hasonlóan akartam megmondani, hogy mit érzek. Aztán átgondoltam a dolgot, szép dolog, de inkább hivd el valahová, mindegy, film, múzeum :-), csak valami semleges területre, tölts vele minél több időt,igy jobban megismered, aztán csak leesik neki, hogy tetszik neked. Amikor elérkezettnek látod azidőt, ezt mondd is meg neki. A barátját meg diszkvalifikáld :-), (pár verőlegény)

Az utóbbi csak vicc volt. Személyesen legjobb lerendezni az ilyet, az bizonyos.

2009. jún. 27. 13:15
 28/35 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem hagyd, ha van barátja, nem véletlenül jár vele valószínűleg.
2009. jún. 27. 14:08
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem tom már mikor írták azt a kommentet, de neki volt igaza.

Ne mond el neki h szerelmes vagy belé, ha ezt egy csaj megtudja csak kihasznál, játszik veled. Ink tényleg tölts vele sok időt, kicsit húzzad, oltsad néha, legyél vele úgymond arrogáns de ne bántsd meg. Ha bevallod mit érzel nem lehet a a tied, csak 1 módon ha megszerzed a a pasijától ;)

D F/18

2009. jún. 27. 17:23
 30/35 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

még nem tom hogy és mint lesz, de sokat gondolkoztam meg beszélgettem hozzám közel álló barátokkal meg barátnőkkel is

meg persze a drága nővéremmel is ( benne nagyom bízok:))

mindenki azt mondta, mint az utobbi válaszolok h, személyesen valahogy körül irva mondjam el, hogy ő jöjjön rá mit is akarok mondani

még nem tom mikor és hogy de várom a megfelelő alkalmat

és lesz ami lesz

az írásom egyébként itt íródott, miután elment aludni (utólag belegondolva ténleg hülyeség igy elmondanom)

2009. jún. 27. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!