Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez egy jó megoldás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy jó megoldás, vagy hülye vagyok?

Figyelt kérdés

egy fiu vagyok és van egy barátnőm akivel nagyon jóba vagyok de csak mint barát legalábbis ő

én viszont többet szeretnék de van barátja és tudom hogy szereti személyesen nem merem bevállalni inkább egy levelet írnék valahogy így :

sajnálom hogy ilyen gyáván levélbe írom, de szemtől szembe nem merem

sokszor probáltam elmondani de, nem volt hozzá bátoságom

nagyon örülök h megismertelek, nagyon sokat jelent hogy veled lehettem

köszönöm h így megbíztál bennem és ennyi mindent elmondtál

de el követtem egy nagy hibát és beléd szerettem.

végig próbáltam melletted lenni, mint egy igaz barát

és nem mutatni feléd hogy mit érzek, de egyre nehezebb

tudom hogy a barátságnak vége ha észre veszed

így megelőzlek

kilépek az életedből, hogy ne nehezítsem

köszönök minden percet amit veled lehettem

és nagyon sajnálom hogy elmegyek de

NAGYON SZERETLEK

szerintetek ez nagy butaság?vagy ez a legjobb amit tehetek?nem tudom mit tehetnék de egyre jobban szenvedek

2009. jún. 27. 00:14
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
50%
szerintem mond el neki...biztos megért:)sőt lehet,hogy ő is szeret (vagy valami hasonló) mert sztem fiú és lány között nincs barátság,ha van is akkor az később mássá alakul.
2009. jún. 27. 00:16
 2/35 anonim ***** válasza:
86%
upsz..azt nemolvastam h neki van barátja...háát akkor én lemondtam xD...nemtudok mit mondani.bocsi.
2009. jún. 27. 00:17
 3/35 anonim ***** válasza:
89%

Ez durva.. szegény..

Fájó, de sztem jó döntés. Próbáld meg kiverni a fejedből.

2009. jún. 27. 00:18
 4/35 anonim ***** válasza:
28%
hülye vagy
2009. jún. 27. 00:18
 5/35 anonim ***** válasza:
88%

írd meg neki nyugodtan ha így érzed legbelül..hogy már tnyleg nem bírod tovább,és err evan szügséged...az biztos hogy ha szeret és komolyan a barátja vagy akkor nem fogja ennyiben hagyni...és hogy az jó lesz-e vagy rossz..az majd elválik

viszont lenne egy kérdésem...jól megvan a barátjával?nem lehet hogy ez a történet happy enddel végződne?=) azaz neked lenne happy end..=)

2009. jún. 27. 00:19
 6/35 anonim ***** válasza:
49%
Romantikus de ne csinálj hülyeséget ez gyerekes.1 év múva ha kicsit komolyabb leszel csak röhögni fogsz magadon hogy lehetél ilyen pancser.A lányok a határozot pasikra buknak hiába vagy kedves romantikus akármijen levél útán sem fog a karjaidba rohanni.Ha megakkarod szerezni szerintem próbáld máshogy elcsábitani tölcsetek együt sok időt poénkodjatok kicsit lehet vagányabb oltogatosabb ( viccesen) ne kelts olyan benyomást hogy teljesen oda vagy érte.Énis azal a csajjal akivel kavarok szoktam hülyülni pl : ha beszologat bevágom a kocsi csomagtartójába meg mondom neki hogy felraklak netre azt elcserélek egy tevére meg ilyen hülyeségeket szépen is nézne ki ha egész nap udvarolnék neki meg loholnék utána.Persze mikor arról van egy komoly nézést meg egy csábító mosolyt bekel nyomni.17/f
2009. jún. 27. 00:20
 7/35 anonim ***** válasza:
85%

Most miért kell lehülyézni? :@

Nem vagy hülye, én biztosan örülnék neki, hogy egy ilyen pasi belém szeretett! Nem Tudom, mit válaszol a lány, de szurkolok, mert megérdemled! :)

Egyébként ha meg elutasítana, akkor ne keseregj, ilyen romantikus lélek, mint te biztosan nem marad sokáig egyedül! :)

2009. jún. 27. 00:22
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi kérdés, hogy mióta van neki barátja?

Amúgy ha kicsit is többet érez irántad, akkor azonnal karjaidba fog rohanni ezek után. :D A másik pasit meg felejti. :)

Szép a levél viszont annyit szeretnék mondani: hogy nem kell mindját minden kapcsolatot megszakítani vele... ha igaz barát megérti és barát marad... bár ha te máshogy nem tudod elfelejteni, akkor oké.

2009. jún. 27. 00:22
 9/35 anonim ***** válasza:
66%
00:19es vagyok =) majd írd meg légyszi hogy mi volt =) nagyon kíváncsi vagyok...
2009. jún. 27. 00:24
 10/35 anonim ***** válasza:
66%
szerintem kuld el a levelet. Meg az is lehet, hogy o is szeret.
2009. jún. 27. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!