Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talalkozzak egy nos pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalkozzak egy nos pasival?

Figyelt kérdés
jo par honapja beszelek msn egy nos pasival, az elejen mondta hogy valni akar. Most meg hogy szeret engem es talalkozni szeretne. nagyon kedves es megerto.
2009. jún. 26. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi idősek vagytok?Ez fontos, mert szerintem a feleségét esze ágában sincs otthagyni, csak jó lenne kicsit félredugni..
2009. jún. 26. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

10 nős pasiból, aki megígéri, hogy elválik a feleségtől, jó, ha 1 tényleg be is tartja, amit ígért.

Keress valakit, akinek nem csak szexre és problémák előli menekülésre kellesz

2009. jún. 26. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem válás után ki akarja majd élni magát és esze ágában nem lesz veled komoyabb kapcsolatra... de ha ez neked jó vagy az, hogy kihasználjon jó kis kefélésre és mindig csak a második legyél, akkor nyugodtan...
2009. jún. 26. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
NE! nem fog elválni, ezt csak azért mondja, hogy téged elszédítsen és megkapjon, hidd el. mondd meg neki hogy majd keressen meg akkor ha már elvált. így lelkileg te fogsz sérülni, ne okozz saját magadnak tudatosan fájdalmat, a világ tele van független férfiakkal:)
2009. jún. 26. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
hónapok óta beszélgettek? nem találkoztatok még? és azt mondja hogy szeret? mit szeret, a times new roman betűtípusod? azt se hidd el amit kérdez, úristen ne légy már ilyen naiv!! minden pasi kedves és megértő ha be akar éppen cserkészni egy nőt, tádááám!!..
2009. jún. 26. 23:55
 6/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. eleg kozel kerultunk lelkileg is egymashoz, az is lejon hogy mar nemigazan a szex erdekli, korkulombseg is van, de vegulis igazatok van, van eleg fiatal es egyedulallo pasi is a vilagon.:)
2009. jún. 27. 00:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, ha elvált és ezt igazolni is tudja, akkor esetleg meggondolod.

Tipikus etető duma ez az elválok, meg folyamatban van a válás, meg már évek óta nincs szex, csak a ház miatt nem váltam még el.

Aztán belemégy, jaj majd válok igen, nem sokára. Otthon meg minden fasza, csak neked adták elő, hogy milyen rossz, mert kellett az uraságnak még egy lyuk. Aztán jaj bocs, jön egy újabb gyerek, nem hagyhatom el őket, míg fel nem nő. Hogy mikor csináltam? Hát tényleg nincs szex, csak egyetlen egyszer véletlenül, aztán biztos akkor... Te meg elpazarolod a szép éveidet egy hazug disznóra, akinek esze ágában sem volt soha válni, vígan éli világát a családjával, míg te próbálod összekapargatni az összetört lelked. Ez gyakori.

Ha ő épp nem ilyen, és igaz, hogy válni akar, akkor pontosan ilyen kíváncsi lesz rád akkor is, ha már elvált, és ki fogja bírni addig. Ne találkozz vele, beetet a dumájával, akkor aztán mondhat akárki akármit, mikor még egy év múlva sem lesz semmi a válásból, már olyan vak leszel, hogy hiába mondják csak átver, nem fogod elhinni. Előzd ezt meg. A saját érdekedben.

2009. jún. 27. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsónak maximálisan igaza van!!!

Én benne voltam egy ilyenben, mintha az én sztorimat írtad volna le...csak a gyerek az nem jött, de tökmindegy! Ez nagyon gyenge duma, hogy "válni akarok", nehogy bedőlj neki!!!

De ha nagyon szereted, akkor mondd meg neki, hogy megvárod a válás végét (addig semmiképp ne találkozgass vele) és majd akkor kiderül, hogy mennyire kellesz neki! Ha meg tényleg beigazolódik a gyanú és "nem kellesz eléggé", akkor pedig ez az idő elég lesz rá, hogy kiábrándulj belőle! Vigyázz magadra! :)

2009. jún. 27. 00:37
 9/9 anonim ***** válasza:
NE!!!
2009. jún. 27. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!