Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiúk, mit néztek meg először egy lányon? Mi a fontos, min alapszik nektek a kapcsolat? Odamennétek-e egy lányhoz élőben? Valamint mennyire vagytok romantikusak?
Arc. Megbízhatóság. Igen. Eléggé, de ezt mifelénk újabban b*zinak hívják:
Sajnos igen, nem is értem miért. :S Szerintem épp az a jó,ha egy fiú romantikus, és pl olyan fiút keresek, mivel én is az vagyok,és nekem a belső nagyon fontos. :)
Mondd hogy beteg vagyok de a haját :)
Nálam is fontosabb a belső, ezalatt az emberi értékeket értem. Utána pedig a közös hullámhossz, mert hiába kedves, normális, jófej, és én is hiába vagyok az ha egyszer nem tudunk beszélgetni. Ezt tapasztalatból mondom mert sajnos jártam már így, és máig nagyon sajnálom.
Odamenni? :) Ilyen tekintetben én is nyuszi vagyok, de az első nevetgélésnél elmúlik szerencsére, onnantól meg már jó csak hát odáig kell eljutni valahogy :)
Egy kapcsolat alapköve szerintem a bizalom, mindig ezt mondják de igaz.
Az hogy romantikus vagyok-e vagy sem mindig a helyzet hozza. Ha olyan a helyzet akkor még szép hogy:) Az pedig nem igazán érdekel, hogy ezt ki minek tartja. Nekem még vannak érzelmeim és az megint csak nem érdekel hogy mostanság ez nem raj dolog, főleg akik ezt így gondolják hát... Nincsenek egy szinten velem, és nagyon finoman fejeztem ki magam :D
Legelső kommentelő vagyok: idősebb vagy 20-nál Kérdező, ha szabad ilyet kérdezni? :):
17 éves vagyok, nemsokára 18 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!