Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti fiúk, mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fiúk, mit néztek meg először egy lányon? Mi a fontos, min alapszik nektek a kapcsolat? Odamennétek-e egy lányhoz élőben? Valamint mennyire vagytok romantikusak?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, mert én akikkel eddig találkoztam,az össze nyuszi volt élőben. :)Normális válaszokat légyszi. :)

2012. máj. 16. 20:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Arc. Megbízhatóság. Igen. Eléggé, de ezt mifelénk újabban b*zinak hívják:

Sajnos igen, nem is értem miért. :S Szerintem épp az a jó,ha egy fiú romantikus, és pl olyan fiút keresek, mivel én is az vagyok,és nekem a belső nagyon fontos. :)

2012. máj. 16. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Az arcát és a szemét, jó nem azt mondom hogy a fenék mellek meg testalkat semmit ne számítana, de számomra kétség kívül az arc/szem a meghatározó szempont, tehát ha az nem tetszik, akkor már semmilyen testi adottság nem számít semmit...
2012. máj. 16. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Legelső kommentelő vagyok: idősebb vagy 20-nál Kérdező, ha szabad ilyet kérdezni? :)
2012. máj. 16. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Mondd hogy beteg vagyok de a haját :)

Nálam is fontosabb a belső, ezalatt az emberi értékeket értem. Utána pedig a közös hullámhossz, mert hiába kedves, normális, jófej, és én is hiába vagyok az ha egyszer nem tudunk beszélgetni. Ezt tapasztalatból mondom mert sajnos jártam már így, és máig nagyon sajnálom.

Odamenni? :) Ilyen tekintetben én is nyuszi vagyok, de az első nevetgélésnél elmúlik szerencsére, onnantól meg már jó csak hát odáig kell eljutni valahogy :)

Egy kapcsolat alapköve szerintem a bizalom, mindig ezt mondják de igaz.

Az hogy romantikus vagyok-e vagy sem mindig a helyzet hozza. Ha olyan a helyzet akkor még szép hogy:) Az pedig nem igazán érdekel, hogy ezt ki minek tartja. Nekem még vannak érzelmeim és az megint csak nem érdekel hogy mostanság ez nem raj dolog, főleg akik ezt így gondolják hát... Nincsenek egy szinten velem, és nagyon finoman fejeztem ki magam :D

2012. máj. 16. 21:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Legelső kommentelő vagyok: idősebb vagy 20-nál Kérdező, ha szabad ilyet kérdezni? :):

17 éves vagyok, nemsokára 18 :D

2012. máj. 17. 11:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek: Hát igen, én se nagyon törődöm a véleményükkel, főleg,hogy a mai tinik engem kb cikinek tartanak,mert értékesebb dolgokat csinálok,ahelyett hogy bulizzak, cigizzek stb..
2012. máj. 17. 11:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Igaziból nem is azt mondom,hogy egy pasi legyen bátor mindig, csak mondjuk ha szemezek vele,mosolygok, tehát elég egyértelmű jeleket adok, és ő is,akkor tegye már meg,hogy odajön.. Sajnos a többség nem mer,és facebookon,vagy internetes oldalon ismerkedik. De ált. az is úgy nézi a csajokat,akinek van barátnője. Ettől kezdve pedig eléggé nehéz megállapítani,hogy ki az,akit úgy érdekelsz,és akar többet. Ismerkedni élőben lehetetlen sajnos..
2012. máj. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!