Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell elsöre megcsókolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell elsöre megcsókolni egy lányt?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hüjének nem arra vagyok kiváncsi hogy hogy kell csokolozni csak arra hogy ha még nem járunk csak ugy találkoztunk ismerkedünk(Randi)és a végén igy.... <---- erre vagyok kiváncsi =]
2009. jún. 26. 21:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a hejessirásért:)
2009. jún. 26. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szitu adja majd hogy mikor csókold meg!Érezni fogod !
2009. jún. 26. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:
De igy hogy tehát most itt ülünk a padon és közeledünk vagy mi a *** !
2009. jún. 26. 21:18
 4/6 anonim válasza:
100%

Adj egy puszit az arcára! Ezzel a lány is látja, hogy nem nyomulsz, persze, csak akkor csináld ezt, ha a csaj nem ien bevállalós típus. Ha nem bevállalós és midneképp el akarod ijeszteni, akkor rögtön nyelvezd le. (magyarul, nehogy ebbe a hibába ess, mert véget is vethet a dolognak)

A lényeg, hogy óvatosan, finoman, mert a nők lelke rejtély! :)

2009. jún. 26. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. jún. 28. 10:18
 6/6 anonim válasza:
Hello! Hát, nálam ez mindig érzés alapján működött, de ha esetleg egy pár dolgot leírnál a lányról (értem ezalatt mennyire bevállalós vagy éppen félénk típus, illetve a kor is sokat számíthat) akkor talán egy kis támpontot tudok adni. Ha gondolod dobj egy privát mailt.
2009. jún. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!