Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! Adnátok esélyt egy 13 éves fiúnak?
Az a helyzet hogy bejön egy csaj aki 15 éves..
Én 2 évvel fiatalabb vagyok nála,egy suliba járunk,max. látásból ismerjük egymást.
Hogy kerülhetnék a közelébe?
A csaj,170 cm kb. normális lánynak tűnik.
Én 13 éves vagyok,182 cm átlagos kinézetű,nem vagyok kövér..
És ne kérdezzétek meg hogy 182 cm vagyok 13 évesen! Előre is mondom hogy a családomban mindenki magas!! :P
sokat nyom a latba hogy ekkora vagy 182 cm, ez igen !!
13 évesen.
igy van esélyed nála !
Én megbántam, hogy 14 évesen nem adtam egy esélyt egy srácnak, aki 13 volt akkor. Ma is tetszik, igaz, ha akkor összejöttünk, ma már nem lenne rá esély, h összejöjjünk. Bár most van elég komoly barátnője, de azért még ki tudja mi lesz a story vége...
Nálunk pl a suliban volt olyan, hogy szivet kellett adni bolond napon annak, aki tetszik. Ő nekem adta egy puszi kíséretében. Akkor is bejött már, de a barátjába voltam belehabarodva.
24L
Na, hogy sikerült?:)
18-as voltam
Hát jól "összehaverkodtunk".
Viszont közben tavaly júniusban összejött egy nála 1 évvel idősebb krapekkal és azóta együtt vannak,utána kicsit eltávolodtam tőle és panaszkodott hogy mért nem keresem már meg ilyenek.. :/
De már van egy másik jelöltem,most azon dolgozom ! ;)
Köszi megint a régi tanácsokat! :)
azért ismerjük el:
legtöbb csajszikát nagyon is izgatják a fiatalabb fiúk, és persze a fiúnak is izgalmas egy idősebb csajszival kezdeni. nem szokás ezt bevallani, beismerni, attól még ÍGY VAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!