Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-15 éves lányok! Adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves lányok! Adnátok esélyt egy 13 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy bejön egy csaj aki 15 éves..

Én 2 évvel fiatalabb vagyok nála,egy suliba járunk,max. látásból ismerjük egymást.

Hogy kerülhetnék a közelébe?

A csaj,170 cm kb. normális lánynak tűnik.

Én 13 éves vagyok,182 cm átlagos kinézetű,nem vagyok kövér..

És ne kérdezzétek meg hogy 182 cm vagyok 13 évesen! Előre is mondom hogy a családomban mindenki magas!! :P

2012. máj. 16. 18:34
1 2 3
 21/30 Barbiii07 ***** válasza:
64%
A srac szemelyisegetol fugg. :) 15/L
2012. máj. 27. 16:06
 22/30 anonim ***** válasza:

sokat nyom a latba hogy ekkora vagy 182 cm, ez igen !!

13 évesen.

igy van esélyed nála !

2012. jún. 5. 15:34
 23/30 anonim ***** válasza:
A 14-5 éves lányok az én korosztályomra buknak a 20 körüliekre.
2012. jún. 5. 15:46
 24/30 anonim ***** válasza:

Én megbántam, hogy 14 évesen nem adtam egy esélyt egy srácnak, aki 13 volt akkor. Ma is tetszik, igaz, ha akkor összejöttünk, ma már nem lenne rá esély, h összejöjjünk. Bár most van elég komoly barátnője, de azért még ki tudja mi lesz a story vége...

Nálunk pl a suliban volt olyan, hogy szivet kellett adni bolond napon annak, aki tetszik. Ő nekem adta egy puszi kíséretében. Akkor is bejött már, de a barátjába voltam belehabarodva.

24L

2012. jún. 5. 15:48
 25/30 anonim ***** válasza:
nem adnám esélyt
2012. jún. 5. 17:48
 26/30 anonim ***** válasza:
hát én egyszer jártan egy nálam fiatalabb fiúval és nagyon megbántam mert nagyon gyerekesek még de ha érettebb a koránál és többnek is néz ki akkor igen.:)
2012. szept. 9. 22:02
 27/30 Minimókuus ***** válasza:
Egyébként, nekem is 13 éves barátom van, és 183 cm magas :D Soha nem zavart a kor mert egyátalán nem számít szerintem. Lehet valaki 18 évesen butább és együgyűbb idióta mint valaki 13 évesen. A kor egy szám, nem az egy igaz szerelemben a mérvadó lényeg, mert ha tényleg szeretitek egymást, mint ahogy mi is, nem fog érdekelni mások véleménye, sem az, hogy ki hány éves. Mert igazából teljesen tökre mindeggy :D Ez az én szemléletem :D Persze mindenki más. :)
2012. nov. 29. 22:50
 28/30 anonim ***** válasza:

Na, hogy sikerült?:)

18-as voltam

2012. nov. 30. 18:30
 29/30 A kérdező kommentje:

Hát jól "összehaverkodtunk".

Viszont közben tavaly júniusban összejött egy nála 1 évvel idősebb krapekkal és azóta együtt vannak,utána kicsit eltávolodtam tőle és panaszkodott hogy mért nem keresem már meg ilyenek.. :/

De már van egy másik jelöltem,most azon dolgozom ! ;)

Köszi megint a régi tanácsokat! :)

2012. nov. 30. 19:33
 30/30 anonim ***** válasza:

azért ismerjük el:

legtöbb csajszikát nagyon is izgatják a fiatalabb fiúk, és persze a fiúnak is izgalmas egy idősebb csajszival kezdeni. nem szokás ezt bevallani, beismerni, attól még ÍGY VAN

2013. febr. 3. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!