Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! Adnátok esélyt egy 13 éves fiúnak?
Az a helyzet hogy bejön egy csaj aki 15 éves..
Én 2 évvel fiatalabb vagyok nála,egy suliba járunk,max. látásból ismerjük egymást.
Hogy kerülhetnék a közelébe?
A csaj,170 cm kb. normális lánynak tűnik.
Én 13 éves vagyok,182 cm átlagos kinézetű,nem vagyok kövér..
És ne kérdezzétek meg hogy 182 cm vagyok 13 évesen! Előre is mondom hogy a családomban mindenki magas!! :P
SOHA !
Mindig az idosebb fiukhoz vonzodtam.
A baratom 19 eves.
15/L
Figyi. Teljesen mindegy hogy hány éves vagy. És az érettség is embertől függ.
Én 15 éves lány vagyok és nekem is egy 13 éves barátom van. Ha szereted őt. Vagy tetszik. Mondd meg neki!
Szerintem van esélyed. Ha normális a csaj és nem úgy viselkedik mint egy ribanc(a mai világban minden 2. lány ribanc), akkor mázlid van. Szóval mindent bele! Én drukkolok ;) :)
Amúgy nem sok esély van rá, bár manapság sok lánynak bejönnek a fiatalabb fiúk is, ha idősebbnek nézel ki simán lehet esélyed, egy próbát megér! Sok sikert! ;)
Off: lányok, ha érett fiúra vágytok, írjatok bátran priviben! 22f
14:15 Ő normális lányokhoz tartozik. :))
köszi a biztatást xD
Azért normális a 14:15ös mert egy véleményen van veled??:D Értelmes. :D
Amúgy, meg kizárt. Már csak azért is mert 1:FIATALABB 2: Aham, szóval én védjem majd meg a pasimat 3:Hogy néz már ki az? 4:Mindig is az idősebbek vonzottak. 5:igaza van egyik válaszolónak, még a 16-17es korosztály is nyegle :D
Én nem járnék 2 évvel fiatalabbal, mert gyerekesek(tényleg tisztelet a kivételnek) plusz most kezdem észrevenni, hogy a barátom, aki csak 2hónappal fiatalabb nálam, eléggé éretlen.
Viszont ha idősebbnek nézel ki, akkor lehet esélyed nála.
1 jó tanács: ne rohand le az érzéseiddel.tapasztalatból mondom mert pár hónapja egy 13 éves fiú félreértette a kedvességemet és azt hitte, hogy bejön nekem. olyan ciki volt amikor már ajándékot is adott(valentin napra) nekem meg felkellett világosítanom a dolgok állásáról.
Szóval csak szép lassan (séta, beszélgetés stb.) :)
szerintem egyáltalán nem jó így erőltetni a dolgokat...
te még csak 13 vagy, az életednek még alig az elejét élted csak le és máris ezen agyalsz?
nem akarok olyan lenni, mint a felnőttek, de azért tényleg van benne igazság
te még csak gyerek vagy, éld az életed normálisan, ha meg valami csaj miatt van problémád, ne törődj vele, még túl fiatal vagy ahoz, hogy "balszerencsés legyél a csajoknál"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!