Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is elkeserít ez a reménytelen párkeresés?
Nem írhatom ki honnan valósi vagyok, mert egyből törölnék a kérdést, pedig szeretném, mert akkor legalább környékbeli lányokkal ismerkedhetnék végre. Egy kicsit sok ez már, hogy minden lány, akit megkedvelek és ő is engem távol él tőlem.
Nem is értem a környékemen miért nem tudok egy nekem tetsző lánnyal sem közelebb kerülni egymáshoz.
Igaz, nagy részük foglalt, de aki mégis szabad az is olyan flegma, beképzelt vagy csak elutasító, érdektelen az irányomba.
Egy lányt keresek és mégsem találom, míg másnak minden héten más nője lehet. Miért ilyen igazságtalan az élet?
Tényleg csak a külsőm miatt nincs barátnőm vagy inkább az önbizalomhiány, gátlásosság a fő ok? Vagy a kettő együtt?
Sok kérdésem van, de biztos válaszokat egyre sem kapok.
De ennél is rosszabb, hogy tudnék szeretni, de engem senki sem szeret viszont a lányok közül és nem értem az okát. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!