Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem bírom ki szerelem nélkül. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Mindig is romantikus alkat voltam, már gyerekként vártam a nagy szerelmet, de csak egyszer voltam szerelmes, 20 éves koromban, és viszonzatlan maradt, ami miatt évekig szenvedtem. Néha még mindig gondolok Rá, de már azt hiszem nem ő hiányzik, hanem maga a szerelem. Van, hogy azt álmodom, hogy szerelmes vagyok, és még ha nem is találkozom álmomban a nagy Ő-vel, de mondjuk lelkesen pakolom a cuccaimat, mert indulni készülök hozzá... Úgy érzem nem bírok így tovább élni, nem tudok már semmi másra koncentrálni. Pedig ha szerelmes is lennék, az úgyis elmúlna egy idő múlva, szóval nem tudom, hogy utána jobb lenne-e, vagy újrakezdődne megint ez a szörnyű kínlódás. Közben kezdem úgy érezni, hogy kiöregszem a "megfelelő" korból, mert az ember csak kamaszként olyan naív, hogy a fellegekben járjon... Ti mit gondoltok erről? (Bocs, ha zavaros lett, de legalább jobban átérzitek, hogy hogy érezhetem magam.)2012. jan. 21. 05:40
1/4 anonim válasza:
Én is szeretnék szerelmes lenni csak sajnos nem merek kezdeményezni a lányoknál. Ez van
2/4 anonim válasza:
Én teljesen magamra ismertem abban amit írtál. Bár csak 17 éves vagyok...
Miér öregednél ki? :O Most hány éves vagy?
3/4 anonim válasza:
Velem is hasonló dolog van...Halálosan szerelmes vagyok valakibe, aki nem viszonozza szerintem. De rájöttem, hogy nem kell a szerelmes, égő máglya.
4/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, nálam is az volt a baj hogy féltem kezdeményezni, remélem ha majd jön a nagy ő akit már alig várok, illetve a szerelem érzést is alig várom, bármennyire is volt viszonzatlan szerelmem régről, akkor én leszek a legboldogabb ember...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!