Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Valakinek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Valakinek bejönnek az ölelgetős, puszilgatós, szeretgetős fiúk?

Figyelt kérdés
Csak, mert én ilyen vagyok és olyan jó lenne már megölelni most is valakit. Kár, hogy épp nincs barátnőm. :/

2012. máj. 16. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen nekem bejön nagyon :))

19/L

2012. máj. 16. 00:10
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Songoku névvel nem is hiszem hogy lesz :D
2012. máj. 16. 00:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Ne kritizálj második, hanem a kérdésre válaszolj! :D
2012. máj. 16. 00:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok. 25/L
2012. máj. 16. 00:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Magyarul a zombi fiúk? Csak jön és ölel, te meg menekülsz, ez full durva ezért CN is bejön a képbe, de hisz Songoku is kemény arc :DDD Kamehame-Ha, ...Robaj. De Chuck a pörgőforgó rúgással teríti ki.
2012. máj. 16. 01:26
 6/11 anonim válasza:
te b uzivagy öcsém?
2012. máj. 16. 04:41
 7/11 blackcat1 válasza:
100%

Ne törődj a sok barommal,azt hiszik,qrvára viccesek,és kint lesz facebookon...Én lány vagyok,és szeretem,ha ölelgetnek,puszilgatnak,stb.és szívesen viszonzom is...

melyik nő ne szeretné a kedveskedést?Aki azt hiszi,h. egy nő arra bukik,h. az ágyhoz vágják,az rossz úton jár.

2012. máj. 16. 07:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ez számít a lányoknak, hanem h jól nézel-e ki.
2012. máj. 16. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
# 5/8 vagyok, nem kell azért besérülni mindjárt, viccelni se lehet? Értem, komolyság van? De ha már komolyság, a tanácsom: ha nőkkel is akarsz valaha kezdeni (nem kislányokkal) ezt a mentalitást gyorsan felejtsd el. Mert ezzel így ki fognak röhögni és nem fogod érteni.
2012. máj. 16. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak az ilyenek jönnek be :) kis érzelmes,bújós,édes pasik...volt barátom is ilyen volt....
2012. máj. 16. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!