Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nem akartok mégsem semmit, akkor csináltok ilyet?
Figyelt kérdés
Ha egy lány, aki addig a haverotok volt, kinyilvánítja, hogy többet érez irántatok, de titeket nem érdekel, akkor találkoztok, sms-eztek vele továbbra is vagy leépítitek? Esetleg előfordul, hogy azt mondjátok, ti is többet éreztek, mikor nem is igaz, és ennek megfelelően nem léptek tovább, de találkozgattok?2012. máj. 15. 23:48
1/5 anonim válasza:
Nekem volt már, hogy a lánynak mondtam, hogy többet érzek, de mégsem lesz az egészből semmi. Elmondtam neki azt is, hogy miért. (Nem tetszett egy bizonyos viselkedése, nézete). Ekkor ő eldöntötte, hogy ő nem fog megváltozni, én pedig azt, hogy akkor nem jövök vele össze.
Tehát kételyben nem hagytam.
2/5 anonim válasza:
a "tovább lépés" jelentése ez esetben a tömés lenne? Mert ha igen, akkor lehet a srác elég lightos arc lehet, ha viszont mást jelent a tovább lépés, akkor viszont mi a kérdés?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, szexre gondoltam. De legalább egy csókra. Lightos arc?
2012. máj. 16. 01:38
4/5 anonim válasza:
1) Hát ha tisztelem valamennyire (mert erre mondjuk rászolgált, értelmes, és rendes), akkor közlöm vele, hogy ez így nem megy.
2) Ha valami ostoba nő vallana szerelmet, akkor próbálnám a beszélgetést másra terelni, és alkalomadtán megkettyinteném, majd lelépnék.
Hazudni semmiképpen nem hazudnék.
Szerintem ne álszenteskedj, dugasd meg magad, tudom, hogy Te is azt akarod.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!