Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy megcsalták?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy megcsalták?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, megismertem egy fiút, részben közösek a barátaink. Eléggé nehézkes az ismerkedés, mert nagyon félénk, nem is tudtam mire vélni ezt, egészen tegnapig. Beszélgettünk és a közös barátainkra (egy pár) terelődött a szó, hogy nincs velük minden rendben, vajon mi baj lehet. Erre ő rögtön azt reagálta, hogy biztos a lány megcsalta a fiút. Én mondtam, hogy ez kizárt dolog, mit képzel.

De aztán rájöttem, hogy talán ezért közeledik ilyen lassan hozzám.

Egyrészt ez igaz lehet? Másrészt, én hűséges típus vagyok, de nem tudom ezt valaha el fogja-e hinni nekem.

2012. máj. 15. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
őt kérdezd meg, ne minket....oh man....
2012. máj. 15. 00:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért így direktbe nem fogom megkérdezni, hogy na, amúgy téged megcsaltak?
2012. máj. 15. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor indirect-be
2012. máj. 15. 00:12
 4/7 A kérdező kommentje:
:)
2012. máj. 15. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:
najó most komolyan, én sem leszek bárkivel egyik pillanatról a másikra puszipajtás. érthető ha lassan nyit, de nyit.
2012. máj. 15. 00:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a választ, remélem így lesz. Csak megütötte a fülemet, hogy egy kapcsolatban a gondot rögtön annak tulajdonítja, hogy a lány csalt.
2012. máj. 15. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Pedig nyugodtan megkérdezheted.
2012. máj. 15. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!