Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, mit érezhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mit érezhet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

2-3 éve ismerek egy fiút.. a kapcsolatunk elég zötyögősen indult de mára már egész jóban vagyunk, egy-két hete felhívott magához filmezni, azóta 4-5x voltam.. de semmi nem történt. Sokat beszélgetünk, nagyon megértjük egymást és elmondja nekem azt is hogy éppen mi bántja. Sokszor szemezünk amikor összefutunk a folyosón a suliba. Ő most végzős és 3-al alatta járok.

17/L

2012. máj. 14. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
ahogy elolvastam, szerintem ez csak barátság
2012. máj. 14. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Barátnak tart.

23/N

2012. máj. 14. 18:05
 3/6 Wolfgang válasza:

Szia!

Hát elég bonyolultan hangzik... Azt vedd figyelembe mindenképp, hogy ha egy fiú elhív magához egy lányt, úgy, hogy csak kettesben vannak, annak azért oka szokott lenni. Persze lehet, hogy "csak" nagyon jó barátjának tart téged.

Viszont abból, hogy "semmi sem történt" ne vonj le következtetést. Lehet, hogy csak nem mer kezdeményezni, vagy jobban meg akar ismerni.

Hogy hívott át? És mennyire számít "menő csávónak"?

2012. máj. 14. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem menő csávó. :)) Megkérdezte hogy nem-e lenne kedvem felmenni hozzá filmezni ? Eléggé félénk srác ha csajozásról van szó.
2012. máj. 14. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem alakulhat valami!Egy csókkal kell a legközelebbi filmnézés után indítani!Lehet veszi utána már a lapot!
2012. máj. 14. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
tuti bejössz neki ha felhív magához.. adj valami kis apró jeleket neki hoyg felőled kezdeményezhet:D
2012. máj. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!