Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit irántam?
Figyelt kérdés
(a mellettem lévő településen lakik, és nagyon közel va hozzám.) Idén nyáron elkezdtem vele facebookon kommentbe beszélgetni.. aztán privátba. Most ősszel kialakítottam vele egy igen jó, baráti viszonyt, és mondta hogy mindenképpen találkozni szeretne velem. Egyébként nekem nagyon tetszik, mert helyesfiú. Szóval, találkoztunk. Végig a szemembe nézett, és nagyon jól elvoltunk (nem csináltunk semmit, csak beszélgettünk). AZtáán. Még az nap, amikor beszélgettünk mondta, hogy nagyon jól érezte magát. Meghát.. olyanokat mondot nekem hogy milyen szép szemem van. Éss.. egy ideig így beszélgettünk (mindíg hívott hogy beszélgessek vele, vagy rám írt facebookon) és feltettem egy olyan képet, ahol egy másik fiunak a nevét írtam a kezemre. És ő ezt meglátta, NKérdezgette hogy ki az.. én meg mondtam hogy csak egy ismerősöm. Erre szó nélkül lelépett, Amikor felhívtam kinyomta, amikor ráírtam facen, nem írt vissza.. hozzám seszólt.. Aztáán..Rámírt hogy nem megyek -e el hozzáá.. mondtam hogy dee. Lementem. és..nagyon jól elvolunk, bent voltunk a házukba, beszélgettünk.. és amikor jöttünk hazafele (kikisért a busz.meg.be.) és közben megfogta a derekamat, meg a szemembe nézeett.. egyszer csak oda nyúlt a kezemért hogy megfogja, de én zavarba voltam és úgy csináltam mint ha keresnék valamita táskámba. Nem szólt rá semmit. És hazajöttem, rámírt hogy nagyon jó volt, meg ilyesmi. Éss.. akkor.. megláttam hogy kapcsolatban van egy lánnyal. (aki az én izlésem szerint csúnya) . és rá egy hétre szakitottak. (de mint ha nem is jártak volna, nem történt semmi).. Először arra gondoltam hogy féltékeny.. mert a barátnőimet is kérezgette hogy ki aza fiu. Aztán mostanában megint nagyon jóba vagyunk. Olyanokat mondd nekem hogy hiányzok neki, meg hogy adjak neki puszit ha talizunk, meg ilyesmik. Meg kirakott egy linket az üzenőfalamra még hozzá egy zenét, ami egy szerelemről szól, de olyan mint a mi kapcsoltunk. És már nem tudom mit hidjek.. Szerintetek.? (amúgy ő 14 éves fiú.)2011. dec. 19. 22:32
2/3 anonim válasza:
Hajrá akar téged,csak nem tudja ,h te mit akarsz,próbáld valahogy a tuttára adni ,h te is többet akarsz.
3/3 anonim válasza:
meg ér egy próbát.ha te érzel vmit iránta akkor moond el neki. ezek a dolgok amiket írtál azt jelzik h bejössz neki és hogy nem tudja eldönteni h te mit is akarsz valójában tőle...
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!