Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Kahl Drogoval vagy Joffrey Baratheonnal járnátok inkább?
Figyelt kérdés
Röviden indokoljátok is, miért!2012. máj. 13. 23:49
31/42 anonim válasza:
Jó... de a pasim ne csak azért ne erőszakoljon meg, mert szeret... szóval érted.
Drogo semmiképp nem egy jó parti.
De mind1, tőlem hozzámehetsz feleségül! xD
32/42 anonim válasza:
első pár alkalommal megerőszakolja UTÁNA megszereti....
nyilván nem akkor erőszakolta meg amikor szerette de azt hiszem ez kiderült a válaszomból ha már a történetet nem ismered annyira :) és egy szóval nem mondtam hogy nekem ilyen férj kéne vagy valami, de ha a kettő közül kell választani akkor inkább Drogo (ha lehet választani akkor inkább egy belém szerelmes verzió kéne).
33/42 anonim válasza:
utcsó: szövegértelmezési problémáid vannak!
35/42 anonim válasza:
ja, látom... igen, kihagytam egy 'ne't, amikor olvastam, elnézést :) de ettől függetlenül, nincs igaza a történettel kapcsolatban
36/42 anonim válasza:
Úgy látszik, egyedül leszek a válaszommal, nekem ugyanis egyértelműen Joffrey kellene. Odavagyok a kegyetlenségéért! (L) (Azért is ütött szíven ez a kérdés, mert ő az egyik kedvencem... :))
37/42 anonim válasza:
U. i.: Én Tyriont is bevállalnám! ;)
/Az előző válaszadó voltam/
38/42 anonim válasza:
Joffreyt :D de csak is azért, hogy hátralévő életében megjegyzéseket tegyek nemes származására :D
39/42 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Drogo. Joffrey-t minden jóérzésű, öngyilkos ambíciók nélküli nőnemű lény messze kerülné.
40/42 anonim válasza:
Legszívesebben egyikkel se, akkor már inkább Jon Snow, de Tyront is előbb vállalnám be. Ha muszáj választani, akkor legyen Joffrey, de félek tőle rövid kapcsolat lenne, én beszólok neki, ő meg lefejeztet és ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!