Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Kahl Drogoval vagy Joffrey Baratheonnal járnátok inkább?
Sztem Drogo mellett kitépnéd az összes szál hajadat.
A dothrakik kőkemény férfiuralmához képest a mienk
lófütyi. :P
Nem sok szavad lenne ott asszonyként (a khal is kb. kiegészítőként kezeli Danaerist :D), ráadásul ha Drogo meghal, mehetnél a többi exkhaleesi közé a levesbe.
jaj most guglizzam ki?!!
Legyen...... mert jó kedvembe találtál!
Na ezt érdemes volt kiguglizni....
Ezzel: [link]
Tirionból az apja kegyetlensége cinizmust váltott ki, nem tudom, merne e még egyszer szerelmes lenni. Karakterként egy könyv lapjairól persze szimpatikus, meg persze alapvetően jóra törekvő ember, de az életben még akkor is nehéz lenne elviselni, ha atomszexuál teste és feje volna :D
MINDENRŐL (fogjátok fel a szó súlyát xD) meglenne a véleménye, amit a beszédessége következtében folyton kommunikálna is... egy idő után az agyamra menne, h folyton beszél, meg amúgy sem bírom az olyan embereket, akik túl magabiztosnak mutatkoznak és mindenről ítéletet mondanak.
őőőő... Drogo szereti Daeneryst, de mindegy :D
Tyrion pedig nem konkrétan a jóra törekszik, ő is a Lannisterek hatalmát akarja megtartani, csak cselesebben és minél kevesebb vérontással.
szereti persze... de azért csak megszexuálta szegényt, mikor bőgött, hogy nem akarja!
Ha szted az övék ideális partnerkapcsolat (európai mércével), akkor kezeltesd magad :D
Drogo uralkodik Danaerys fölött, képzeld el, milyen lenne, ha a te pasid is ezt csinálná... :/
Én még csak az 1. könyv második felénél tartok, nem tudom, mit fog csinálni Tyrion a következőkben :S Eddig csupa szimpatikus dolgot tett. :)
igen, kb az első pár alkalommal erőszakolja meg, utána megszereti, és baromi normálisan viselkedik vele :D
az oké, hogy te ezt nem tudod, de én már elolvastam az első könyvet, és a 2. évadot is nézem, szóval szerintem értelmetlen vitatkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!