Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek egy pasit, aki olyan mint egy macska, hogy randizhatnék vele?
Figyelt kérdés
Tudom viccesen hangzik,de tényleg olyan, elég flegma,és olyan cinikus csípős megjegyzései vannak,általában semmi sem jó neki,és folyton nyavajog,húzza a száját, és ami a legfontosabb egyfolytában alszik,de tényleg mást se csinál,csak henyél,döglik. Az a tipikus domináns pasi,aki senkinél nem kezdeményez,hanem elvárja,hogy hozzá menjenek oda. El van kényeztetve,és az emberek általában utálják,vagy éppen nyalnak neki,attól függ. Az a baj,hogy nagyon bejön,de mit csináljak? Hogy adjam a tudtára? Ilyen pasinál egyáltalán be lehet vágódni,vagy csak azok a lányok kellenek neki,akiket ő néz ki magának?2012. máj. 13. 12:24
11/13 CMD válasza:
A domináns viselkedés nem ilyen, hogy szarik bele az egész világba. A domináns az pont az, hogy ő akar a csúcson lenni mindig mindenhol, irányítani az embereket stb. Ez csak simán egy egoista féreg.
Amúgy meg legyél olyan, mint egy egér, és akkor biztos felfigyel rád.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát,előrébb ugyan nem jutottam,
De mindenesetre köszönöm a válaszokat,régen röhögtem ennyit!:D
2012. máj. 13. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!