Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem kellenek a kedves srácok?

azért mert, a kedves fiúk mint pl. Te itt nyavalyognak ahelyett, h a sarkukra állnának! S változtatnának az életükön.
Kapcsold ki a gépet, sportolj, ismerj meg új embereket...

Ez egyszerű biológia. Az állatvilágban is sokféle állatnál a legerősebb, legrámenősebb hím gyűjti össze a csapat összes nőstényét, és csak ő párosodhat.
Az ember kiemelkedett ugyan az állatvilágból, de tudat alatt sok minden megmaradt, ezért választja a legtöbb nő az erősebb, izmosabb, rámenősebb fiúkat. Akik megvédik, ha valaki belé köt, meg ilyenek. Persze ez sem teljesen helytálló, mert egy rendes, udvarias srác is lehet erős, és odacsaphat, ha kell.
Ha mellé vesszük, hogy egyre degeneráltabbá válik a társadalom a média hatására, stb, stb.

ez nagyon érdekes. mármint, volt egy lány, akit megvédtem, erre a lány kidobott, mert "bántom az ismerőseit".
érted a dolgot? őt szidják, megalázzák, én kiállok érte és mellette, majd engem dob a lány, mert "bántom az ismerőseit".
ez számomra érthetetlen.

Párom kedves férfi, 6 éve boldogítjuk egymást.
Nem kellene nekem durva, bunkó, lekezelő senkiházi, az maradjon meg a hülyéknek.
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!