Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért van ez a magassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van ez a magasság mániátok? Miért kell mindegyikőtöknek legaalább 175-180cm magas fiú? Egyáltalán van, akinek bejönnek a 170cm alatti fiúk, vagy lőjem fejbe magam, mert sosem fogok senkinek sem kelleni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 11. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ó a fentebbi 150-160as lányok,aranyosak vagytok?:D
2012. máj. 11. 23:14
 12/20 A kérdező kommentje:

Ahogy az is genetikai berögződés náluk, hogy a bunkó állatokhoz vonzódnak. -.-

Már én is kezdem érezni, hogy ilyenné kezdtem válni.

Ha ez kell nektek.

2012. máj. 12. 00:19
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Senki sem vonzódik a bunkó állatokhoz, de a kedves srácok meg csak azt várják, hogy a csaj kezdjen...
2012. máj. 12. 09:05
 14/20 anonim ***** válasza:
figyelj csak! hiába vagy magas ha nem vagy jóképű! stb... szóval kár ezen rugózni.
2012. máj. 12. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak a magasság számít nekik. Cseszheted a jóképűségedet, ha 172 cm vagy ha ettől is alacsonyabb vagy.. Nekik nem megfelelő a magassarkú és a barinők miatt. Rengeteg ilyen "nő" van. A kérdező meg kicsit hiányosan írta ki a kérdést sztem. Ki kellett volna egészíteni, hogy a 170 cm-nél magasabb lányokra/nőkre ez a kérdés nem vonatkozik, hisz tőlük ez érthető. pusztán ennyi. az emberi érték nem számít sajnos, vagy csak másodlagos szempont
2012. máj. 12. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi még mindig ez az általánosítás? Azért vagyunk páran, akik leírtuk, hogy bejönnek az alacsonyabb srácok :(

25/N

2012. máj. 12. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 19:41

sajnos csak látásból, ismerek egy csajt aki eszméletlen jó csaj! olyan 10/9-es, kábé 165-170cm magas. a palija teljesen egymagas vele, talán 1-2 centivel ha magasabb. testalkata sem sportos, olyan kölyök képe van de jóképű! a nők többségének ez a kategória tetszik... most rugózhatnék azon, hogy 190+ magas vagyok és kb. 90kg, nem zsírból...

2012. máj. 12. 21:36
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

^^ ma 21:26. gondolom nem egy templom egere a fószerkám, hát akkor megvan, hogy miért van vele a majdnem fullos csaj..

Volt most egy kis időm :) és regeltem egy népszerű társkereső oldalra és végignéztem kb 80 oldalnyi női társkeresőt, és elvárásaikat. kigyűjtöttem a magasság elvárásaikat és milyen meglepő értéket kaptam.. 175 cm-t MINIMUM-ként. Ez nem általánosítás és kirekesztés?. De lassan már kezd nem érdekelni a dolog. A kérdezőnek is azt ajánlom, hogy próbálkozzon külföldön. Én ezt fogom tenni, elegem lett a magyar nőkből...

2012. máj. 12. 21:52
 19/20 anonim ***** válasza:

tény, hogy a nők többsége 180+ -os palit szeretne, de a jóképűség azért előbbre van. hiába vagy magas ha nem vagy jóképű.

amúgy egyet értek a külföldi lányos elképzeléseiddel.

2012. máj. 12. 21:56
 20/20 anonim ***** válasza:
36%
Hú, na most aztán minden érthető: szegény magányos pasik azért vannak egyedül, mert a magyar nők gonoszak.
2012. máj. 12. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!