Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg "átlag magas" lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "átlag magas" lennék?

Figyelt kérdés

176 centi vagyok, a barátom 183, eddig soha nem zavart, hogy csak kicsivel magasabb, de anyukámnak már egyből szemet szúrt. Mondtam neki, hogy én vagyok túl magas, mert a nők 165 körül vannak, és ő meg középmagas. De nem, ő váltig állítja, hogy ÉN NEM VAGYOK MAGAS, hanem ő nagyon kicsi. (Anya 170 centi, a család többi férfi tagja 2 méter)

Ugye szerintetek is Én vagyok a magas ??? Mert ha 160 centi lennék akkor meg hú de magas lenne hozzám

2012. máj. 9. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem magas vagy.Én 165cm vagyok ez meg átlag magasság.

21/L

2012. máj. 9. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:

176 cm mai viszonylatban nőknél közép magasnak számít. 180 felett lennél magas.

férfiaknál 190 fölött kezdődik a magas kategória.

modell-ügynőkségnél dolgozom, szóval van fogalmam egysmásról ezzel kapcsolatban

2012. máj. 9. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj,de anyukád képzavarban van ha egy 183cm fiút alacsonynak tart.

A srác igenis magas,és te is magas vagy a 176 centiddel.

2012. máj. 9. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:

#2!

Van fogalmad arról, hogy mit jelent a modelleknél...

Amúgy én 170 körüli vagyok és mikor középsuliban fociztam a tanárokkal, akkor vettem észre, hogy náluk magasabb vagyok.

2012. máj. 9. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Anyukádra nem mondok semmit.Te kicsit magasabb vagy az átlagnál.Szerintem lányoknál 160-170 cm között van az átlagos magasság,de az látszik anyukádon hogy ez mindenkinél más hogyan látja.Anyukád 170 cm,akkor ő alacsony ha téged magasnak mond?Anyukád az átlagos és te vagy magasabb.Szerintem.
2012. máj. 9. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, 183 centivel szerintem nem alacsony párod... =D Az átlagmagasság lányoknál szerintem 165-170 centi körül mozog, de ez nem statisztikai adat, csak én így gondolom. Szóval szerintem te egy kicsit magasabb vagy az átlagnál =) De bárhogy is nézzük, barátod magasabb nálad, így nem hiszem, hogy akár a legfelszínesebb embernek is kötekedni valója lenne ezzel kapcsolatban. Anyukád nem értem miért mondta ezt, de nem is fontos, ne foglalkozz vele =)

OFF: A modelleket meg már bocsánat, de ne vegyük alapul egy ilyen kérdésben ^^" Ennyi erővel vegyük az ő alkatukat normálisnak. (Személy szerint a hideg ráz, ha egy modellalkatú nőt sétálni járok, mert csak arra tudok gondolni, hogy "hogy a fenébe tud sétálni anélkül, hogy összetörne???". És modellalkatú alatt nem a telt modelleket értem.)

2012. máj. 9. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Az átlagnál azért magasabb vagy. Pár hasonló méretekkel :D rendelkező lányt láttam csak :( Sajnos :D Én is olyan 183-4 körül vagyok. De igazából az sem zavar,ha egy lány kicsi. Olyan aranyosak :-)

19f

2012. máj. 9. 11:41
 8/9 Diavolino44 ***** válasza:
Szerintem te magas vagy. Anyukdra meg ne hallgass, ez a te eleted nem az ove. Anyu 10 cm magasabb apunal megis jol el vannak. :)
2012. máj. 9. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:

anyukád nem normális, az enyém se. :D

f18

2012. máj. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!