Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed az online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az online társkeresőkről?

Figyelt kérdés
Pozitív és negatív véleményeket várok

2012. máj. 11. 13:55
1 2
 11/13 Diavolino44 ***** válasza:

Figyu

ha még fennt van a társkeresőn akkor pontosan tudja ezt, de még mindig bízik abba h rátalál a szerelem, S biztos hogy vissza fog írni.

Erőltesd meg a fantáziádat s ne csak 4-5 felszínes mondatot írj!

Ha már tudok a nőről 4-5 infót (nem is kell több) már abból tudok keríteni valami olyan levelet ami éreztetni hogy nem sablon srác vagyok! pedig nekem nincs jó dumám..

Még a szextárskeresőn is visszaírtak nekem ahol pedig iszonyat nehéz bevágódni, mert végeláthatatlan mennyiségű férfi próbálkozik egy nőhöz. S mindig azt írták vissza hogy hogy végre valaki aki nem 3 mondattal akar az ágyba vinni.

S végül egy jó tanács, egy szép nő pontosan tudja magáról hogy szép! Én csak annyit szoktam írni tetszenek a képeid, jó az alakod biztos sportolsz hasonló kamu szövegek. Ezt nem szabad túl spirázni. 1-2 mondattal lezárod és kész. A túlzott bókolással nem fog komolyan venni.

2012. máj. 12. 12:33
 12/13 anonim válasza:
39%
Ki nem állhatom őket!! Virtuálisan hogyan lehet valakit (meg)szeretni?? Még a facebook oké, mert az közösségi, na de ez?? semmi értelmét nem látom... :// És nem felnőtt vagyok, hanem egy normális tini lány.
2012. máj. 12. 13:55
 13/13 A kérdező kommentje:

13:55

Te is félreérted a társkereső lényegét, mint oly sokan.

Hol olvastad azt hogy virtuálisan kell megszeretni? Ez kb lehetetlen feladat.

Ez csak egy lehetőség az ismerkedésre, ráírsz, váltotok pár szót, találkoztok, többet találkoztok, stb. és találkozás alatt megismered.

2012. máj. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!