Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozok egy fiúval és fogalmam sincs h. mit hogyan csináljak?
Figyelt kérdés
hnap találkozok egy olyan fiúval akit 1 szer láttam életemben akkor is társaságban mentünk valahova és nem is beszélgettem ugy vele. azóta sokszor chetelek vele és most elhívott találkozni. ő nem mondta h. ez egy randi lesz de én nagyon jól tudom h. tetszek neki mert ezt már mondta másnak aki elmondta nekem.arra lennék kívácsi h. mit hogyan csináljak. írjatok le mindent!
hogy köszönjek neki mikor találkozunk?
és h. köszönjek el?
nem akarok cikis helyzetbe kerülni azért kérem a segítségeteket. ez nagyon fontos nekem
(kort és nemet is írjatok)
15/L
2012. máj. 10. 22:50
1/2 anonim válasza:
Figyelj, helyzet hozza, ezen kár görcsölni. Egyszerűen csak próbáld jól érezni magad. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor azt érezni fogod, és magától fog menni minden.
23/L
2/2 anonim válasza:
ugyancsak 15/L... szal no stress.. ne aggdoj mikor talalkozzdtok .. varj figyeld meg talan megpuszil hagyd , hogy o tegye meg az elso lepest..:) es ne azon jarjon az agyad , hogy jajjj mirol beszeljetek.. mert akkor biztos , hogy nagyon streszelt lesz es nem fogsz tudni vele beszelgetni.. engedd el magad.. hadd jojjenek a temak maguktol.. a pasik szeretik ha beszelhetnek magukrol.. hat kerdezoskodj felole..:) amugy bexelgethettek filmekrol zenekrol.. talan mi a legnagyobb hujeseg amit megtett... elmeseli e.. vagy ijesmi :)):>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!