Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi! Milyen témákról beszéljek? Holnap találkozok egy szép csaj-al, és mivel az unoka tesóméknál leszünk mert a nővéré jön szinte mindig beszélni át!
Holnap jön egy szép csaj meg a nővére át az unoka tesóméknál
mert a nővére 25 éves és mindig jön át beszélni a kuzinom anyához , na de lényeg a húga is ott lesz aki vagy 17 éves , és valójában fogalmam sincs milyen témákról beszélhetek vagy beszéljek vele , így a nővére meg a kuzinom muterja előtt vagy azon kívül! úgy gondoltam arrébb fogom hívni beszélni pl: a teraszra vagy elhívni sétálni , és ha ez mind meg van miről beszélgessek vele vagy milyen témákról, egybe érzem rajta valamilyen szinten be jövök neki , tegnap azt mondta nekem hogy helyes vagyok itt Facebook-on mert látott. mert szeretném ha a csaj és köztem lenne valami kapcsolat.
Írjatok tanácsokat hogy még is miről, mivel kapcsolatba kéne vele beszélnem, hogy vonzódjon hozzám és legyen köztünk kapcsolat. én 15 -vagyok a(csaj)17
PLS HELP ? : D
17 éves csaj nem fog összejönni egy 16 évessel..ennyi
fölöslegesen ne is törd magad
de ha mindenképp akarsz akk beszélgess suliról..kinek milyen hülye tanára van..mi a kedvenc filmje? háziállatokról..stb
,, Sőt, jöttek olyan szavazatok is, hogy nemcsak hogy ne nyissam ki többet a számat, hanem egyenesen csukjam is be."
Ezt tanácsolom neked is.
Rapesz: a kulcsó: férfiakkal
16-17 éves emberkék még csak fiúcskák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!