Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de vajon érdemes volt? Hogyan tovább?
Van egy lány a suliból, és hát totál belezúgtam, jaj nagyon.
Ami érdekes,hogy pont rajta látom ugyanezt irányomba, mintha ő is pont ugyanezt érezné,csak még zavarban van egy kicsit. Valahogy akármilyen órán vagyunk,mindig találkozik a tekintetünk, 1 órán átlagosan olyan 8szor legalább,ilyenkor előfordul,h gyorsan elfordul,vagy úgy tesz mintha nem is engem nézett volna,de olyan is volt már hogy nem zavartatta magát és visszamosolygott rám,amikor én is rámosolyogtam és felhúztam a szemöldökömet. Szünetekben szinte mindig beszélünk,néha én megyek oda hozzá,de az még gyakrabban előfordul,hogy ő jön oda hozzám,ilyenkor egy ideig kicsit zavarban van,nem tudja,mit mondjon,és csak úgy elkezd birizgálni valamit ami kéznél van, amúgy mindig a szemebe néz,és mosolyog.
Persze most nyilván mindenki azt mondja majd h tetszem neki, de engem már annyi csalódás ért,hogy csak a biztosra megyek, így előbb szeretnék megbizonyosodni róla, szerintetek ezek alapján amit leírtam,érdemes lenne elhívni valahova,vagy még várjak egy kicsit,amíg jobban feloldódik,jobban kibontakozik?
Nem akarom,hogy csalódás érjen,+ őt se akarom kínos helyzetbe hozni. Egyenlőre hagyom hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Az érdekel,hogy ez így jó,vagy jobb lenne ha lépnék, hogy lenne jobb neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!