Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem miért csak a gengszter,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért csak a gengszter, bűnöző, rosszfiúk kellenek?

Figyelt kérdés
18 éves normális lány vagyok. Nem mondom hogy nem szeretek bulizni, de ribi sem vagyok.. Tehát teljesen átlagos. Viszonylag jó tanuló, jó családi háttérrel. Akkor mégis miért van ez?
2012. máj. 7. 14:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

mert pénzéhes ribanc vagy!!!!!!!!!!!!!!

azééééééért

2012. máj. 7. 15:16
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, hogy manapság minden lánynak ilyen pasi kell, engem ez elszomorít, így rendes pasiknak nem marad rendes lány...Te tudod, aztán majd egy nap azon kapod magad, hogy előbb megdönget, aztán meg jól megver...Hát ha neked a társadalom mocska kell, akkor te sem vagy jobb, hiába a jó családi háttér... Arra nem gondoltál, hogy szüleid mit szólnának ehhez?
2012. máj. 7. 15:22
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert te is ugyan olyan agytröszt vagy mint a hozzád hasonló csajok akik ezt élvezik.
2012. máj. 7. 15:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha most nem az ilyen piti szerencsétlenekre gondolsz , akkor hidd el nekem , hogy az igazi társadalomra is veszélyes komoly bűnözők itt vannak köztünk , és legkevésbé sem látszik rajtuk , hogy egy utolsó elvetemült állatok .
2012. máj. 7. 15:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Na már itt ez a marhaság:)

Csak egy szerencsétlen kisiklott életű,kisstílű vagy nagymenő rosszfiú lehet határozott,magabiztos,férfias?Ekkora szerencsétlen felfogást:D

Aki így gondolja meg is érdemel egy ilyen fazont:)

2012. máj. 7. 15:25
 16/22 anonim ***** válasza:

mit csinál? szerethet,de általában elég kegyetlenek tudnak lenni, eléggé hozzá vannak szokva. (attól függően, hogy mit csinál) Így még, ha szeret is, lehetnek nagyon komoly problémák. aztán persze bizonygatja, hogy ő mennyire szeret és soha többet nem tenne ilyet, stb. Huhh, mennyit lehetne erről írni...

Inkább keress normális, határozott, tisztességes pasikat.

2012. máj. 7. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:
De az nem jó az ilyen csajoknak.Túl unalmasak.
2012. máj. 7. 15:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Uncsi az életed, nem tiszteled a szüleidet és a polgári életstílusukat, arra vágysz, hogy legyen egy nagy fokú izgalom a kapcsolatodban, de mivel szürke személyiség vagy, ezért a férfitól várod ennek a biztosítását. Összekevered az izgalmat és a veszélyes, erkölcstelen életvitelt.

Azt hiszed, hogy csak a bűnöző életmód az izgi. Mert sose tapasztaltad, sose ért semmi baj, sose voltál áldozat, a szüleid által biztosított jólét megvédett mindentől. El vagy kényeztetve és úgy érzed, mindent megengedhetsz magadnak.

A bunkóságot a férfiassággal összetéveszted.

Kb ennyi

23/L

2012. máj. 7. 19:19
 19/22 szamo77db ***** válasza:

Majd amikor az ügyeletes pasid két nagy büdös pofonnal

tesz helyre valamely ellentét esetén, akkor magadhoz

fogsz térni! Szerintem nem vagy normális. Élvezd akkor a

gazemberek társaságát. Aztán majd ballagjál beszélőre

hol egyikhez, hol másikhoz! Ha már egyszer a rendes fiúk nem kellenek!

2012. máj. 8. 07:48
 20/22 anonim válasza:

A családom BECSÜLETES NAGYON. Én pedig ugye nem fogadtam meg kiskorukban a tanácsukat, és mi lett belőlem: Gengszter.

Egyébként gyerekkoromban is ez akartam lenni.

Na de nem is ez volt a kérdés. Nekem van egy gyönyörű barátnőm, és számtalanszor vesztünk össze ( a munkám miatt).

14 éves koromba csókoltam meg először (17 éve).

Most is együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de lehet hogy holnap megint megtud valamit és akkor 1-2 hétig elköltözik. Már rég volt ilyen és remélem hogy nem is lesz több ilyen.

Ő neki is tisztességes szülei vsnnak a lány is az.

Én soha nem bántanám. Más se. Volt rá példa hogy megcsókolta (szájrapuszi) a volt osztálytársunk. (Osztálytalálkozás vagy mi után) másnap eltört 2 bordája, az állkapcsa, bokája megzúzodott. FELMENTETTEK minket.

2013. ápr. 8. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!