Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért csak a gengszter, bűnöző, rosszfiúk kellenek?
mert pénzéhes ribanc vagy!!!!!!!!!!!!!!
azééééééért
Na már itt ez a marhaság:)
Csak egy szerencsétlen kisiklott életű,kisstílű vagy nagymenő rosszfiú lehet határozott,magabiztos,férfias?Ekkora szerencsétlen felfogást:D
Aki így gondolja meg is érdemel egy ilyen fazont:)
mit csinál? szerethet,de általában elég kegyetlenek tudnak lenni, eléggé hozzá vannak szokva. (attól függően, hogy mit csinál) Így még, ha szeret is, lehetnek nagyon komoly problémák. aztán persze bizonygatja, hogy ő mennyire szeret és soha többet nem tenne ilyet, stb. Huhh, mennyit lehetne erről írni...
Inkább keress normális, határozott, tisztességes pasikat.
Uncsi az életed, nem tiszteled a szüleidet és a polgári életstílusukat, arra vágysz, hogy legyen egy nagy fokú izgalom a kapcsolatodban, de mivel szürke személyiség vagy, ezért a férfitól várod ennek a biztosítását. Összekevered az izgalmat és a veszélyes, erkölcstelen életvitelt.
Azt hiszed, hogy csak a bűnöző életmód az izgi. Mert sose tapasztaltad, sose ért semmi baj, sose voltál áldozat, a szüleid által biztosított jólét megvédett mindentől. El vagy kényeztetve és úgy érzed, mindent megengedhetsz magadnak.
A bunkóságot a férfiassággal összetéveszted.
Kb ennyi
23/L
Majd amikor az ügyeletes pasid két nagy büdös pofonnal
tesz helyre valamely ellentét esetén, akkor magadhoz
fogsz térni! Szerintem nem vagy normális. Élvezd akkor a
gazemberek társaságát. Aztán majd ballagjál beszélőre
hol egyikhez, hol másikhoz! Ha már egyszer a rendes fiúk nem kellenek!
A családom BECSÜLETES NAGYON. Én pedig ugye nem fogadtam meg kiskorukban a tanácsukat, és mi lett belőlem: Gengszter.
Egyébként gyerekkoromban is ez akartam lenni.
Na de nem is ez volt a kérdés. Nekem van egy gyönyörű barátnőm, és számtalanszor vesztünk össze ( a munkám miatt).
14 éves koromba csókoltam meg először (17 éve).
Most is együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de lehet hogy holnap megint megtud valamit és akkor 1-2 hétig elköltözik. Már rég volt ilyen és remélem hogy nem is lesz több ilyen.
Ő neki is tisztességes szülei vsnnak a lány is az.
Én soha nem bántanám. Más se. Volt rá példa hogy megcsókolta (szájrapuszi) a volt osztálytársunk. (Osztálytalálkozás vagy mi után) másnap eltört 2 bordája, az állkapcsa, bokája megzúzodott. FELMENTETTEK minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!